اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره دامپزشکی قیروکارزین خبر داد

کنترل دقیق بازرسان بهداشتی بر کشتارگاه‌ها

خبرگزاری فارس: رئیس اداره دامپزشکی قیروکارزین گفت: با توجه به اهمیت بهداشت فرآورده‌های دامی در سلامت جامعه بازرسان و کارشناسان بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه‌ها کنترل دقیق دارند.

کنترل دقیق بازرسان بهداشتی بر کشتارگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس از قیروکارزین، علی ناظر در حاشیه بازدید از کشتارگاه‌های مرغ کارزین و دام در شهر قیر که با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی فارس همراه بود اظهار داشت: حضور و فعالیت کشتارگاه دام به عنوان یک محل برای ذبح بهداشتی و شرعی دام از ملزومات هر شهر است و ذبح دام باید بر اساس موازین بهداشتی تعریف شده و زیر نظر کارشناسان دامپزشک انجام شود.

وی با بیان اینکه در دنیای کنونی بسیاری از بیماری‌های انسانی با منشا دامی است افزود: اهمیت کشتارگاه به عنوان آخرین سد بازرسی و حذف لاشه‌های آلوده و عوامل بیماری‌زا قابل اهمیت بوده و به طور کامل شفاف است و در صورت نبود کشتارگاه و انجام ذبح سنتی دام در خانه‌ها و یا در سطح معابر و خیابان‌ها چه آسیب‌های بهداشتی برجسته‌ای بر سلامت جامعه وارد می‌شود.

ناظر برنامه کنترلی بیماری‌های دامی قابل انتقال بین انسان و دام را دارای یک دوره مرتب و بر اساس شاخص‌ها و استانداردهای تعریف شده و رعایت موازین بهداشتی دانست و افزود: از مهم‌ترین این شاخص‌ها در بخش بهداشت فرآورده‌های خام دامی، حضور و فعالیت کشتارگاه است و در صورت حذف این شاخص انجام دیگر محورها به صورت ناقص اجرا می‌شود.

رئیس اداره دامپزشکی قیروکارزین ادامه داد: از نظر بهداشتی، ذبح دام در محیط خارج از کشتارگاه و در کوچه و خیابان صحیح نیست و این موضوع باعث انتقال آلودگی‌های محیطی به گوشت می‌شود و بهداشت عمومی را نیز با خطر مواجه می‌کند

ناظر با تاکید بر اینکه افرادی که به ذبح دام مبادرت می‌کنند، باید اصول بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنند افزود: لازم است افرادی که دام را ذبح می‌کنند از لباس، دستکش و چکمه مناسب استفاده کرده و شرایط نگهداری بهداشتی گوشت را پس از ذبح فراهم آورند.

این مقام مسئول در پایان افزود: با توجه به اهمیت بیماری‌های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه‌کنگو که از طریق ترشحات خونی و بافتی دام آلوده به انسان سرایت می‌کند و در دام علامت واضحی ندارد، رعایت اصول بهداشتی قبل و بعد از ذبح دام و مراحل نگهداری گوشت با سلامت جامعه مرتبط بوده و باید نظارت‌ها در این بخش به دقت صورت گیرد.

انتهای پیام/2448/ح20/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول