یحیی نقیزاده محجوب امروز در حاشیه جشنواره آش در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با تاکید بر اینکه جشنواره سراسری آش از سال 84 تاکنون به صورت مستمر برگزار شده است، اظهار داشت: جشنواره آش فرصت خوبی برای معرفی قابلیتهای استان زنجان در حوزه فرهنگی و تاریخی است.
وی با اشاره به اینکه غذا یکی از مهمترین ارکان گردشگری محسوب میشود، اضافه کرد: برگزاری جشنواره آش سبب حفظ سنتهای غذایی و ارتقاء کیفیت آنها در کشور میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان غذاهای سنتی را یادآور فرهنگ اصیل و بومی مناطق مختلف برشمرد و گفت: باید برای حفظ این سنتهای با ارزش و فرهنگهای اصیل تلاش کرد.
وی برگزاری ویژهبرنامه هنری در کنار هفتمین جشنواره سراسری آش ایرانی در استان زنجان را از جمله اقدامات صورت گرفته اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای جذب گردشگران دانست و افزود: نمایشگاههای تخصصی نیز در این جشنواره برپا شده است.
نقیزاده محجوب با بیان اینکه هفتمین جشنواره سراسری آش ایرانی در استان زنجان شامل غرفههای مختلف صنایع دستی نیز میشود، تصریح کرد: این جشنواره در معرفی صنایع دستی و هنرهای سنتی استان نقش بزرگی دارد.
وی اظهار داشت: جشنواره سراسری آش ایرانی و غذاهای سنتی استان زنجان در دو بخش رقابتی و ارائه آشهای سنتی استانهای مختلف برگزار میشود که شرکت کنندگان از نقاط مختلف کشور در این جشنواره حضور دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با تاکید بر اینکه در زمینه گردشگری و زیرساختهای گردشگری در استان زنجان اقدامات بسیار خوبی در سالهای اخیر صورت گرفته است، ادامه داد: از بخش خصوصی نیز در ایجاد زنجیرههای گردشگری از جمله مجتمعهای خدماتی و رفاهی حمایتهای ویژهای صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 30 روستای هدف گردشگری در استان زنجان شناسایی شده است، یادآور شد: این روستاها جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی جالب توجهی دارند که با برنامهریزیهای صورت گرفته به معرفی این روستاها میپردازیم.
انتهای پیام/ع20/ض1002