اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مردم پارس‌آباد در مجلس:

راه‌آهن اردبیل ـ پارس‌آباد به حافظه تاریخی سپرده نمی‌شود

خبرگزاری فارس: نماینده مردم پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس گفت:‌ اجازه نخواهیم داد راه‌آهن اردبیل ـ پارس‌آباد که خط اتصال اردبیل به راه‌آهن سراسری است به حافظه تاریخی سپرده شده و یا در اجرای آن بهانه‌گیری شود.

راه‌آهن اردبیل ـ پارس‌آباد به حافظه تاریخی سپرده نمی‌شود

حجت‌الاسلام حبیب برومند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: هر چند عده‌ای تلاش می‌کنند تا ردیف اعتباری و حتی صدور مجوز برای احداث راه‌آهن اردبیل ـ پارس‌آباد را انکار کنند اما ما با پیگیری‌هایی که در یک ماه گذشته انجام دادیم از وزیر راه و شهرسازی خواسته‌ایم تا هر چه سریع‌تر کلنگ احداث این خط ریلی بر زمین زده شود تا به صورت رسمی شاهد تامین و تزریق اعتبار به این پروژه اساسی باشیم.

وی احداث این خط راه‌آهن را حق مسلم مردم مغان توصیف کرد و یادآور شد: از این طریق می‌توان به آسیای میانه و حتی حوزه قفقاز اتصال پیدا کرد تا بخشی از صادرات نیز از همین طریق انجام شود.

عضو فراکسیون رهروان ولایت خاطرنشان کرد: در پاسخ به مطالبات عموم مردم در این زمینه به اتفاق نمایندگان استان پیگیری‌های لازم را از طریق قوه مقننه انجام دادیم و قرار است در سفر قریب‌الوقوع وزیر راه و شهر‌سازی به استان اردبیل عملیات احداث این خط ریلی آغاز شود.

* کشت و صنعت مغان بنگاه کار‌آمد اما مظلوم واقع شده

عضو فراکسیون اکثریت مجلس نهم در بخش دیگری از سخنان خود به خبرنگار فارس گفت: یکی از مطالبات فراگیر مردم مغان به ویژه پارس‌آباد و بیله‌سوار بحث تقویت زیر‌ساخت‌ها در حوزه اشتغال است که دغدغه اغلب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پارس‌آباد و بیله‌سوار ایجاد زمینه‌های پایدار اشتغال است که در این زمینه به رغم وجود استعداد کار چندان مطلوبی صورت نگرفته است.

وی به رکود بیش از دو سوم ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان اشاره کرد و افزود: در حالی که کشت و صنعت مغان می‌تواند با توانمندی‌های منحصر به فرد خود زمینه اشتغال تمام بیکاران منطقه را فراهم آورد تنها با یک سوم ظرفیت خود فعالیت کرده و دو سوم آن راکد و غیر‌فعال است.

عضو مجمع نمایندگان استان با یادآوری اینکه این بنگاه اقتصادی توان اشتغال بیش از 10 هزار نفر را دارد، بیان داشت: تنها یک‌هزار و 700 نفر هم‌اکنون در این مجموعه مشغول فعالیت هستند و اغلب واحدهای لبنی، کارخانه پروسس و قند آن به تعطیلی کشیده شده است.

برومند یکی از اساسی‌ترین مشکل این بنگاه اقتصادی را نابسامانی‌های مدیریتی و غیر‌بومی بودن مدیران و فعالان این حوزه اعلام کرد و در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت:‌ ما می‌توانیم با بکارگیری مدیران توانمند منطقه ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان و حتی پارس را احیا کنیم و از طریق سایت زراعت، باغبانی، گاوداری، کارخانه‌های فرآوری محصولات کشاورزی، کارخانه قند، پروسس، لبنیات و صد‌ها محصول تولیدی دیگر هم به خودکفایی منطقه و هم اشتغالزایی فراگیر کمک کنیم.

انتهای پیام/صا20/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول