اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مجلس خبرگان رهبری:

نشانه وحدت جامعه باید در عمل اعضای آن نمایان شود

خبرگزاری فارس: نماینده مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه نشانه وحدت جامعه باید در عمل افراد آن نمایان شود، گفت: اسلامی بودن یک اجتماع، به پسوندهای اسلامی امورشان یا اسم‌های مذهبی گذاشتن نیست.

نشانه وحدت جامعه باید در عمل اعضای آن نمایان شود

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی دفتر حقوق بشر اسلامی شمال‌غرب، آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده هریسی اظهار کرد: وحدت و همدلی نیازی همیشگی و نه صرف حال حاضر کشور است، ملت و جامعه نیازی ذاتی و طبیعی به بحث وحدت دارند، وحدت امری ذاتاً زیبا و مورد تأکید اسلام است و قرآن بارها بر رفتار بر مبنای وحدت میان مردم و مسلمین اشاره می‌کند.

وی افزود: باید توجه داشت که نسبت ما با وحدت اینگونه نیست که چون نیاز داریم، به سراغ آن برویم بلکه وحدت از شئونات الهی و جزو ساختارهای اساسی جامعه‌ای توحیدی محسوب می‌شود و اگر این مؤلفه نباشد، شرک کم‌کم شکل می‌گیرد.

 نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: نشانه وحدت جامعه، در عمل افراد آن نمایان می‌شود و اسلامی بودن اجتماعی، به پسوندهای اسلامی امورشان یا اسم‌های مذهبی گذاشتن نیست.

وی ادامه داد: اگر وحدت و همدلی میان افراد و نیروهای جامعه موجود نباشد، جامعه اسلامی و الهی نیست و در چنین جوامعی به سبب فقدان وجود عناصر مشترک وحدت‌بخش، هر گروهی با مستمسک قرار دادن موضوعی، گروهی دیگر را تخریب کرده و دنبال «الله» خودش می‌گردد و در راستای اثبات حقانیت آن تلاش می‌کند.

آیت‌الله هریسی با بیان اینکه گرایش به وحدت در جامعه اسلامی، شامل گروه‌های سیاسی نیز می‌شود، افزود: مسلماً احزاب و تشکل‌ها نیز به ‌عنوان بخشی از بدنه اجتماع هستند، اگر وحدت از میان برود، ‌به سبب سردرگمی میان افراد برای تعیین نقاط اشتراکی و از سوی دیگر، رشد سریع منفعت‌گرایی، هر جناحی هدف و غایت خود را رسیدن به هدفی مجزا از خواست‌های عمومی می‌بیند.

وی گفت: بهتر است که بدانیم با حلوا‌ حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود و همین طور با شعارهای شیرین و اطلاق عنوان اسلامی به امورمان، جامعه به سبب الهی بودن، از گزند حوادث مصون نمی‌ماند؛ توحیدی بودن شئونی دارد که باید به لوازم آن پایبند بود.

آیت‌الله هریسی تصریح کرد: وحدت، همدلی و مهربانی عملی افراد نسبت به یکدیگر است که تمایزی میان جامعه با مجموعه‌ای دیگر می‌گذارد، از این رو بهتر است افراد در مناسبات و رفتارهای خود، نهایت تلاش را برای اتخاذ تدابیر عملی وحدت‌گرایانه به کار گیرند و از انجام رفتارهای همگرایانه و تحکیم‌بخش چنین روحیه‌هایی دریغ نکنند.

انتهای پیام/ل20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول