اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار بهشهر خبر داد

حضور سرمایه‌گذار برای ساخت کارخانه برنج حجیم در بهشهر

خبرگزاری فارس: رئیس کارگروه کشاورزی شهرستان بهشهر از حضور یک سرمایه‌گذار برای ساخت کارخانه برنج حجیم در شهرک صنعتی بهشهر خبر داد.

حضور سرمایه‌گذار برای ساخت کارخانه برنج حجیم در بهشهر

به گزارش خبرگزاری فارس از بهشهر، محمدرضا البرزی پیش از ظهر امروز در  جمع مدیران مرتبط با حوزه کشاورزی شهرستان بهشهر، اظهار داشت: از طرح‌های توسعه‌ای در بخش کشاورزی که به افزایش تولید ملی کمک کنند، حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به ارائه طرح‌های مختلف در بخش کشاورزی مانند پرورش شترمرغ که صرفه اقتصادی بالایی هم دارد، خاطرنشان کرد: اگر این مشاغل به خوبی هدایت و موجب افزایش تولید شوند سایر جوانان علاقه‌مند را به چنین فعالیت‌هایی تشویق کرده و به طور محسوسی بخشی از مشکلات بیکاری حل می‌شود.

البرزی همچنین با اشاره به طراحی و ساخت دستگاه اولیه کاه خردکنی سه کاره برای اولین بار توسط یکی از جوانان تحصیل‌کرده بهشهری در بخش کشاورزی، اظهار داشت: این طرح ابتدا به ستاد نخبگان شهرستان معرفی شد که لازم است از نظر توجیه فنی، اقتصادی و مدیریتی بررسی بیشتری شود تا مبتکر آن بتواند طرح خود را به مرحله تولید انبوه برساند.

نماینده دولت در بهشهر همچنین از حضور یک سرمایه‌گذار برای ساخت کارخانه برنج حجیم در شهرک صنعتی بهشهر گفت و تصریح کرد: این سرمایه‌گذار، بیش از یک میلیارد تومان آورده شخصی دارد و برای ساخت و راه‌اندازی خط تولید خود نیاز به یک میلیارد تومان تسهیلات دارد.

وی افزود: با ساخت کارخانه برنج حجیم، 35 فرصت اشتغالزایی مستقیم ایجاد می‌شود.

در ادامه، مهدی ولی‌زاده طراح دستگاه کاه خردکنی و مینی چاپر توضیحاتی درباره اختراعات خود داد.

وی تشریح کرد: دستگاه کاه خرد کنی قابلیت همزمان برداشت کاه و کُلش، خرد کردن و انتقال به کیسه را انجام می‌دهد که در وقت و هزینه هم صرفه‌جویی می‌شود.

این نخبه بهشهری با بیان اینکه برای ساخت دستگاه اولیه حدود 10 میلیون تومان هزینه کرده است، اظهار داشت: نیاز به دستگاه‌های صنعتی به ارزش 200 میلیون تومان و یک کارگاه دارد.

به گزارش فارس، در این زمینه مقرر شد 2 هزار مترمربع از زمین‌های شهرک صنعتی بهشهر را در اختیار وی بگذارند و در صورت قبول شرایط بتواند مراحل بعدی کار خود را تا ساخت کارگاه، خرید تجهیزات، ادوات مورد نیاز و سرانجام به مرحله تولید برساند.

انتهای‌پیام/ح20/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول