محسن ضیایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار داشت: با توجه به تنوع سلیقهای مردم، پخت نانهای متنوع نیز در این استان از سوی نانواییان صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به ایجاد مجتمعهای نانوایی در این استان، گفت: با ایجاد این مجتمع تنوع خرید مشتریان افزایش خواهد یافت.
ضیایی با تأکید بر ضرورت شرکت خبازان استان در دورههای آموزشی پخت نان، ابراز کرد: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته، هر نانوایی مکلف است 27 هزار نفرساعت آموزش پخت نان را در دورههای آموزشی مختلف سپری کند.
مدیر شرکت غله سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح ساماندهی خبازان در این استان خبر داد و گفت: اتحادیه نانوایان استان موظف است طرح ساماندهی خبازان را با تخصیص کد بهداشتی در سطح استان اجرایی کند که در حال حاضر اجرای این طرح در مراحل مقدماتی است.
وی خاطرنشان کرد: ارائه کد بهداشتی به نانواییان موجب خواهد شد تا سلامت نانواییان و بالطبع امنیت غذایی جامعه ارتقا یابد.
ضیایی در ادامه از خرید 70 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خبر داد و گفت: خرید تضمینی گندم کشاورزان این استان تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: محصول گندم در شش مرکز خصوصی و کارخانجات آردسازی و سیلوی شهید استکی فرخشهر با قیمت هر کیلوگرم معمولی 4 هزار و 200 ریال و همچنین گندم دروم هر کیلوگرم 4 هزار و 400 ریال از کشاورزان خریداری میشود.
مدیر شرکت غله سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به خرید بیش از 80 درصد گندم مازاد بر نیاز کشاورزان این استان، گفت: امسال برای نخستین بار نرخ خرید گندم مازاد کشاورزان با نرخی متفاوت از قیمت فروش به کارخانهها اعلام شده است.
انتهای پیام/و20/چ3000