اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون آموزش و پرورش کاشان:

دستورالعمل بهبود اوقات فراغت در کاشان اجرایی می‌شود

خبرگزاری فارس: معاون پرورشی آموزش و پرورش کاشان از اجرایی شدن دستورالعمل بهبود اوقات فراغت در این شهرستان در صورت همکاری دستگاه‌ها و نهادهای کاشان خبر داد.

دستورالعمل بهبود اوقات فراغت در کاشان اجرایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، سید احمد افراشی شب گذشته در جمع مسئولان کانون‌های فرهنگی اوقات فراغت دانش‌آموزان این شهرستان اظهار داشت: یکی از برنامه‌هایی که قرار است در کنار برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت با هماهنگی همه دستگاه‌ها انجام شود دستورالعمل بهبود اوقات فراغت است.

وی افزود: تلاش برای بهره‌وری، افزایش شادابی و نشاط، آموزش مهارت‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، جهت‌دهی برنامه‌ها به‌سوی رشد و خلاقیت و تبیین برنامه‌های معنوی از جمله راهکارهای بهبود اوقات فراغت در این دستورالعمل است.

این مسئول، با اشاره به اجرای طرح «هشت هفته و هشت کتاب» در سال‌جاری به همراه ارائه هشت موضوع حیاتی برای دانش‌آموزان در اوقات فراغت گفت: قرآن و عترت، مسائل فرهنگی، معنوی و نمایشگاه‌ها، علمی و پژوهشی، ورزش و گردشگری، توانمندسازی، مهارت‌آموزی، زندگی و زیباسازی محیطی و استفاده از فضای مجازی به‌عنوان زمینه‌ای گسترده برای فعالیت‌های قرآنی از جمله موضوعات حیاتی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان به‌شمار می‌رود.

افراشی انجام هماهنگ فعالیت‌های قرآنی و نماز در راستای سند چشم‌انداز آموزش و پرورش را یک خلأ بزرگ دانست و با تأکید بر تقویت ارتباط دانش‌آموزان با مساجد، حضور آنان را در نمازهای جماعت مساجد کم‌رنگ توصیف کرد.

معاون پرورشی آموزش و پرورش کاشان یادآور شد: قرآن و نماز یکی از مباحثی است که در سند ملی آموزش و پرورش مورد تأکید فراوان بوده و آموزش همگانی و حفظ قرآن کریم به‌صورت خاص مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته وی در این سند به دیدگاه‌های بزرگان عرصه تعلیم و تربیت توجه ویژه شده و تمام برنامه‌ها نیز سمت و سوی قرآنی گرفته است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، چشم‌انداز 20 ساله دنبال می‌شود، متذکر شد: چشم‌انداز 20 ساله تحول بنیادین آموزش و پرورش در چهار برنامه پنج ساله تدوین شده و برای هر یک از این دوره‌ها، هدف‌هایی مشخص در نظر گرفته شده است.

افراشی اهتمام ویژه به آموزش قرآن در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را یکی از ویژگی‌های آن دانست و اذعان داشت: با اجرای این سند، قرآن در آموزش و پرورش، مدارس و جامعه فراگیر شده و دانش‌آموزان خود را در مسیر قرآن و آموزه‌های قرآنی قرار می‌دهند و به عبارت دیگر خروجی این سند رسیدن دانش‌آموز به یک حیات طیبه است.

انتهای پیام/ن20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول