غلامرضا زیدآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: با پیگیریها و هماهنگیهای انجام شده توسط این اداره کل، طرح نصب چهار برچسب بر روی قسمتهای مختلف لاشه کشتار شده در کشتارگاههای دام استان کرمان با حضور استاندار در شورای عالی سلامت استان کرمان مورد موافقت قرار گرفت.
وی افزود: در روند اجرای این طرح بر روی لاشههای کشتار و تأیید شده از سوی بازرسان بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه دام چهار برچسب بر روی هر لاشه مندرج به تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری، شماره سریال و مشخصات کشتارگاه نصب و سپس به بازار عرضه میشود.
زیدآبادی ابراز داشت: با توجه به اینکه چهار برچسب بر روی هر لاشه نصب میشود، حداقل یکی از برچسبها الصاقی تا زمان فروش کامل لاشه بر روی آن باقی میماند.
وی از مزایای عمده این طرح را اطلاع مصرف کنندگان از تاریخ گوشت خریداری شده و همچنین پیشگیری از کشتار و فروش دامهای قاچاق در محل غیر از کشتارگاه برشمرد.
زیدآبادی تصریح کرد: به منظور کاهش شیوع بیماریهای قابل انتقال به انسان به ویژه تب کریمهکنگو و همچنین ممانعت از جعل مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی این طرح به اجرا گذاشته میشود.
وی عنوان کرد: این طرح به صورت آزمایشی در شهرستانهای کرمان و سیرجان از 10 خرداد ماه سال جاری به اجرا در میآید.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ابراز امیدواری کرد که با همکاری مؤثر شهرداران شهرستانهای کرمان و سیرجان، طرح نشانهگذاری لاشههای گوشت قرمز استحصالی که در حدود 70 درصد کل کشتار دام استان را شامل میشوند، عملیاتی و گامی مؤثر برای ارتقای بهداشت عمومی و رفاه هم استانیها برداشته شود.
انتهای پیام/ی20/ژ1001