داود سرمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این میزان گوشت از کشتار 64 رأس گوسفند و بز و 34 رأس گاو و گوساله حاصل شده است.
وی تصریح کرد: از آنجا که یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی تامین سلامت غذایی شهروندان است، طرح نظارت بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه همواره توسط کارشناسان بهداشتی این شبکه به اجرا در میآید که در این راستا در ماه گذشته 104 مرکز مورد بازدید و نظارت قرار گرفتند.
رئیس شبکه دامپزشکی زرندیه گفت: در این بازدید دو مورد عدم رعایت موازین بهداشتی مشاهده شد که برخورد لازم با متخلفین صورت گرفت.
سرمدی مایهکوبی دام و طیور علیه بیماریهای مختلف دامی را از دیگر وظایف دامپزشکی عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا 314 هزار قطعه طیور علیه بیماریهای طیور مایهکوبی و واکسیناسیون شدند.
وی همچنین از جوجهریزی 104 هزار قطعه در فروردین ماه امسال خبر داد.
انتهای پیام/ر30/د1000