به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، غفور عبداللهی پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه تنظیم بازار محصولات کشاورزی در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه آذربایجان شرقی از نظر تولید گوشت قرمز رتبه دوم کشوری را به تازگی کسب کرده است، اظهار کرد: از کل گوشت قرمز تولید شده 24 هزار و 494 تن معادل با 39.4 درصد گوشت گوسفند، 3 هزار و 590 تن معادل با 5.77 درصد گوشت بز، 7 هزار و 852 تن معادل با 12.62 درصد گوشت گاو بومی، 16هزار و 449 تن معادل با 26.45 درصد گوشت گاو دورگه، 4 هزار و 235 تن معادل با 6.8 درصد گوشت گاو اصیل، مقدار 5 هزار و 495 تن معادل با 8.84 درصد گوشت گاو میش و 71 تن معادل با 0.12 درصد گوشت شتر است.
وی با بیان اینکه مصرف سرانه گوشت قرمز درسال 1389 در استان آذربایجانشرقی 13.88 کیلوگرم بوده است، افزود: این درحالی بوده است که تولید سرانه گوشت قرمز در همان سال مقدار 16.58 کیلوگرم بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه موازنه تولید سرانه و مصرف سرانه گوشت قرمز درسال 1389 دراستان آذربایجانشرقی مثبت بوده است، افزود: میزان مازاد تولید بر مصرف سرانه گوشت قرمز استان برابر با 2.8 کیلوگرم است.
عبداللهی میزان نیاز گوشت قرمز در آذربایجان شرقی را 52 هزار و 52 تن اعلام کرد و افزود: مازاد تولید بر مصرف گوشت قرمز 10 هزار و 136 تن در سال است.
انتهای پیام/ح20