میترا مهربانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان با بیان اینکه مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی با هم میتواند برای فرد مضر باشد، اظهار داشت: گاهی تاثیرات این تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعبالعلاج در فرد بروز میکند.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان داشت: به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقد هستند، مصرف همزمان ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت سبب بروز لکههای پوستی میشود.
وی افزود: همچنین مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید میشود همراه با برنج موجب کولیت و درد شکم میشود که ممکن است این بیماریها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد.
مهربانی عنوان کرد: توصیه میشود، افراد از مصرف خربزه با عسل، ماست با هر نوع گوشت و یا غذای گوشتی، کله پاچه با انگور، پنیر با بادام، شیر با میوههای تازه و شیر با تخممرغ خودداری کنند.
وی تأکید کرد: افراد باید از مصرف شیر با مواد غذایی ترش و شور، شیر با حبوبات، شیر با ترب، شیر با سبزیجات خام، شیر با گوشت، شیر با ماهی تازه و تخم مرغ با ماهی تازه پرهیز کنند.
مهربانی بیان داشت: افراد از مصرف همزمان سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید میشود با برنج، ماش و حلیم خودداری کنند.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: مصرف همزمان انار با حلیم، فرآوردههای لبنی با ترشیجات و با انواع آلو و خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و مصرف گوشت خام نیز میتواند امراض جدی را برای فرد در پیش داشته باشد.
انتهای پیام/2446/ق20/د1000