به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، راشد جزایری ظهر امروز در نشست کمیته بهداشت این استان، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن ماههای محرم و صفر و اهمیت سلامت عزاداران حسینی به ویژه افرادی که از نذورات استفاده میکنند، مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی توسط هفت اکیپ دو نفره از بازرسین بهداشتی، مورد نظارت و بازدید قرار میگیرند.
وی افزود: هر گونه بیتوجهی به رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات میتواند بستر انتقال بیماریهای منتقله از آب و غذا و مشکلات جدی برای سلامت مردم و عزاداران باشد.
جزایری بر ضرورت نکات بهداشتی تأکید کرد و گفت: برهمین اساس تمامی دستاندرکاران هیئتهای مذهبی، متصدیان مساجد و تکایا و متولیان تهیه و توزیع غذا باید نکات ایمنی لازم را رعایت کنند.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پیشگیری از شیوع بیماریها، جلوگیری از جاری شدن خون در معابر، استفاده از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی از نکاتی است که باید رعایت شود.
وی خاطرنشان کرد: مردم میتوانند شکایات خود را مطرح تا به شکایاتشان در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/68001/صا20/آ3004