سیدمحمد علوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: با فرا رسیدن ماه محرم و افزایش توزیع غذای نذری رعایت بهداشت در توزیع و پخت غذای نذری بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: برای حفظ سلامت مردم نیاز است که بهداشت در تهیه غذاهای نذری رعایت شود و ابتدا باید از سلامت مواد اولیه تهیه نذری مطمئن شد زیرا تهیه غذا از منابع آلوده عوارض خطرناکی دارد.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان به رعایت شرایط بهداشتی در محل پخت غذا اشاره کرد و گفت: در محل پخت غذای نذری باید استانداردهای بهداشتی رعایت شود و از تجمع حشرات موذی جلوگیری شود.
وی عنوان کرد: همچنین افرادی که غذای نذری را پخت میکنند باید از لحاظ سلامت و بهداشت در شرایط مطلوب باشند و ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.
علوی خاطرنشان کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی به ویژه برای مایعات با حرارت بالای 65 درجه سانتیگراد، پیشگیری از راه رفتن افراد توزیع کننده غذا بر روی سفره و کم شدن فاصله توزیع غذاها از زمان پخت تا مصرف به مدت دو ساعت از مواردی است که در تهیه و توزیع غذاهای نذری باید رعایت شود.
انتهای پیام/72011/ط20/ژ1001