به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حسن مکرمی بعدازظهر امروز در نشست هماندیشی با مسئولان جهاد کشاورزی و باغداران مازندران اظهار داشت: ذخیرهسازی و نگهداری محصولات کشاورزی باید فرایند علمی و نظارتی را بگذراند.
وی بحث سبزینهزدایی را با روش علمی و نظارت دانشگاه علوم پزشکی امکانپذیر دانست و بیان داشت: واردات واکس مرکبات باید با استاندارد سازمان غذا و دارو مطابقت داشته تا مجوز ورود به بازار صادر شود.
این مسئول افزود: استفاده از انواع مواد نگهدارنده مرکبات باید براساس اقلیم مازندران باشد تا کالای مرغوبی وارد بازار هدف شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر ضرورت اطلاعرسانی مسائل تحقیقاتی روشهای سبزینهزدایی و استفاده از واکسهای میوه به جامعه را تاکید کرد و گفت: تاکنون در این بخش منفعلانه عمل شد.
وی با اشاره به اینکه روشهای آزمایشگاهی و ویژگیهای سبزینهزدایی در مرکبات باید به طور دقیق مشخص شود، تصریح کرد: برای نظارت و کنترل واحدهای انبارداری نیازمند ابزارهای آزمایشگاهی در بخش کشاورزی و باغی هستیم.
این مسئول بحث صادرات مرکبات را منوط بر استانداردهای کشور هدف دانست و گفت: سلامتی جامعه نباید وارد بحث اقتصادی شود.
مکرمی در استفاده از گاز اتیلن در سبزینهزدایی مرکبات گفت: میزان استفاده از این گاز که در نوشابه هم موجود است باید به میزان خاصی باشد.
انتهای پیام/86006/ش20/ض1002