احمد جمالیزاده در حاشیه برگزاری جشنواره غذای سالم در رفسنجان در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع غذا در زندگی بشر بهویژه در بحث بیماریها به منظور آشنایی جوانان با غذاهای دریایی و سنتی و پیشگیری از بیماریهایی که غذا در آنها نقش اساسی دارد، جشنواره غذای سالم برپا شده است.
وی افزود: بیماریهای غیرواگیر، قلبی، عروقی و سرطانها عمده بیماریهایی هستند که غذا در آنها نقش اساسی دارد و اگر رعایت نکات مهم در غذای فرد بیمار صورت نگیرد، منجر به مرگ میشود.
جمالیزاده بیان داشت: ذائقه مردم تغییر کرده و غذاهای سنتی جای خود را به غذاهای آماده که بیشتر آنها هم ارزش غذایی ندارند و تنها با رنگ و بوی زیبا و طعم خوب عرضه میشوند، داده و این غذاها جوانان ما را به سمت خود کشانده که هشداری برای خانوادهها است و باید از آن پیشگیری کرد.
وی عنوان کرد: در این جشنواره افرادی که تخصص در تهیه غذای سالم دارند، همکاری کردهاند و بیشتر غذاهای دریایی مانند ماهی، میگو و غذاهای سنتی نظیر کشک و مغز که غذای محلی است و ارزش غذایی بالایی دارد و انواع آشها، عدسی و بسیاری غذاهای محلی و سنتی که ارزشمند هستند را ارائه کردهاند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطر نشان کرد: میزان مصرف غذاهای دریایی در بین خانوادههای ما بسیار کم است و مردم باید بیشتر تشویق شوند تا از این غذاهای مهم استفاده کنند.
جمالیزاده گفت: در راستای برپایی این جشنواره آموزش و پرورش، شهرداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بهزیستی همکاری داشتهاند.
به گزارش فارس، جشنواره غذای سالم در سالن کانون فرهنگی تربیتی امام خمینی رفسنجان گشایش یافت و تا روز جمعه دایر است.
انتهای پیام/80016/غ30/د1000