به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، غلامحسین صادقیان صبح امروز در همایش گرامیداشت روز جهانی غذا در مورد نامگذاری و شعار این روز اظهار کرد: همه ساله 24 مهر ماه به عنوان روز جهانی غذا و هشدار به جهانیان برای امنیت و سلامت تامین غذا است و هرساله شعاری به عنوان این روز سازمان جهانی غذا انتخاب میکند و با توجه به این شعار، به اهمیت مدیریتهای غذایی میپردازد و این شعار تحت عنوان سیستمهای تامین کننده و ارتباط با امنیت غذایی و تغذیه است.
وی ادامه داد: بنابر بر تغییر سبک زندگی مردم و روی آوردن به غذاهای فستفود و آماده بر آن شدیم که سیستم نظارتی غذا را پر رنگتر کنیم و چون با بحث بیماریها روبرو هستیم و به نوعی بیماریها سلامت جامعه را تهدید میکنند، وزارت بهداشت و درمان برای تامین غذا در کنار امنیت غذایی نقشی پر رنگ را ایفا میکند.
معاون غذا و داروی استان اصفهان گفت: در سال 85 اصفهان شروع کننده بحث امنیت غذایی بوده است و همهساله این روز را پاس داشته و در سطح کشور از صادرات غذایی خوبی برخوردار است.
وی ادامه داد: در سال گذشته حدود 25 درصد صنایع غذایی کشور مربوط به صنایع غذایی استان اصفهان بوده و یکی از مباحثی که در برگزاری این همایش به آن پرداخته شده بحث صادرات غذایی استان به کشورهای همسایه است.
صادقیان در ادامه بیان کرد: خوشبختانه صنایع غذایی استان اصفهان با توجه به ظرفیت بسیار جایگاه ویژهای در کشور دارد و حدود 700 کارخانه تحت نظارت معاونت غذا و دارو، تولیدات غذایی انجام میدهد و در سال 91 حدود 203 مورد صادرات به کشورهای همسایه را داشتهایم.
وی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه 30 درصد واحدهای ما در استان اصفهان در عرصه صادرات موفق بودند توانستهایم اعتماد کشورهای مقصد را جمع کرده و به 53 کشور صادرات انجام دهیم و در سال 91 با مقایسه با سال 90، تولید این محصولات 4.8 درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/2301/ل30/پ3003