محمدعلی سیفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: با آغاز شهریورماه فعالیت کشاورزان برای آمادهسازی بستر کشت طرح استمرار سیبزمینی و پیاز در این شهرستان آغاز و تا اواسط مهرماه کشت مربوط پایان مییابد.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی شهرستان جیرفت در فصل زمستان این شهرستان از محدود مناطقی است که کشاورزان میتوانند در فصل زمستان محصولات پیاز، سیبزمینی و گوجهفرنگی خارج از فصل خود را به بازارهای کشور عرضه کنند.
سیفی عنوان کرد: جهاد کشاورزی نیز به منظور رعایت سطوح کشت ابلاغی از سوی وزارتخانه اقدامات لازم را برای اطلاعرسانی به کشاورزان در ارتباط با همکاری به منظور جلوگیری از کشت بیرویه و ممانعت از اتلاف سرمایه و انرژی کشاورزان و ... به عمل آورده است.
وی بیان داشت: در سال جاری نیز از اکنون که آغاز زمان آمادهسازی بستر کاشت است به تمام کشاورزان جیرفتی توصیه میشود با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی و مشاوره با کارشناسان مربوطه از کشت بیرویه محصولات خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت خاطر نشان کرد: کشاورزان با رعایت سیاست الگوی کشت و برنامه ابلاغی در حفظ و ارتقای سرمایه، انرژی، وقت خود و ... کمک کنند تا شاهد تولید محصولات مرغوب و بازارپسند جیرفت در تمام بازارهای داخلی و خارجی باشیم.
انتهای پیام/2655/ذ20/د1000