اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون صنایع دستی استان اردبیل عنوان کرد

پوشش بیمه‌ای بیش از 3 هزار صنعتگر صنایع دستی در اردبیل

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تاکنون بیش از 3 هزار و 173 صنعتگر و هنرمند صنایع دستی از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند شدند.

پوشش بیمه‌ای بیش از 3 هزار صنعتگر صنایع دستی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علیرضا دباغ عبداللهی صبح امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار داشت: قانون بیمه صنعتگران صنایع دستی قانون نجات‌بخش و پر خیر و برکتی است، به طوری که بر اساس تفاهم‌نامه فی ما بین که بین میراث فرهنگی و فنی و حرفه‌ای امضا شده، قرار است با تعیین صلاحیت حرفه‌ای آموزش فنی و حرفه‌ای صنعتگران واجد شرایط برای بهره‌مندی از مزایای بیمه به سازمان بیمه تامین اجتماعی معرفی شوند.

وی با اعلام اینکه استان اردبیل جزو استان‌های برتر و شاخص در معرفی صنعتگران به بیمه تامین اجتماعی است، خاطرنشان کرد: تا آخر سال گذشته 2 هزار و 398 صنعتگر به بیمه معرفی شده بودند که در سه ماه اول امسال نیز 175 نفر دیگر به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اعلام اینکه در مجموع تاکنون 3 هزار و 173 نفر صنعتگر از این خدمات بهره‌مند شده‌اند، یادآور شد: اگر بخشی از شاغلان مشمول این قانون نیستند به دلیل آن است که در حرفه‌های مختلف از پوشش بیمه‌ای برخوردار بوده و رغبتی به حضور در بیمه تامین اجتماعی ندارند.

عبداللهی گفت: مشکلی که در این بین صنعتگران و هنرمندان را آزار می‌دهد موضوع تعیین محدودیت سنی برای شاغلان این بخش است که ما مکاتباتی را انجام دادیم تا بتوانیم با همراهی نمایندگان مجلس و متولیان این امر تغییری را در قانون شاهد باشیم تا دست ما برای پوشش بیمه‌ای صنعتگران پیشکسوت و کهنسال نیز فراهم آید.

12 رشته صنایع دستی امسال به ثبت میراث معنوی می‌رسد

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: تا آخر سال گذشته 12 رشته صنایع دستی به ثبت میراث معنوی رسیده و نشان ملی پیدا کرده بود که امسال نیز قرار است 12 رشته دیگر به این مجموعه بپیوندد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: ما پرونده مربوط به این 12 رشته را که شامل جاجیم، چاروق‌بافی، نمد‌بافی، البسه محلی و ... برای ثبت ملی به سازمان میراث فرهنگی ارسال کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عبداللهی در پایان سخنان خود همچنین از احیای رشته‌های در حال منسوخ شدن خبر داد و تصریح کرد:‌ سه رشته مستند‌نگاری شده که در‌صدد احیای این رشته‌ها به شکل منسجم هستیم.

انتهای پیام/62001/ب30/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول