مسعود اسدیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بم از افزایش نظارتهای دامپزشکی در ایام ماه رمضان خبر داد و اظهار داشت: برنامهریزیهای دقیق و هماهنگی با تمام دستگاههای ذیربط به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان صورت گرفته است.
وی گفت: اکیپهای ثابت و سیار کنترل بهداشتی در تمام ایام ماه مبارک از ساعت هشت صبح تا 20 شب در دو شیفت کاری سازماندهی شده که بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
اسدیپور بیان کرد: اکیپهای نظارتی این شبکه بر تمام مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، رستورانها، کشتارگاه دام، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی نظارت ویژه دارند.
وی ابراز داشت: همشهریان عزیز حین خرید محصولات مورد نیاز خود به نکات بهداشتی از جمله تاریخ انقضای محصول دقت داشته باشند و همچنین از مراکز معتبر و زیر نظارت دامپزشکی خرید انجام دهند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم اذعان داشت: گوشت خریداری شده باید ممهور به مهر دامپزشکی و دارای لیبل باشد و همچنین محصولات بستهبندی شده باید دارای بستهبندی مناسب و سالم و دارای تاریخ تولید و انقضا باشند.
اسدیپور عنوان کرد: همشهریان در صورت برخورد با هر گونه مشکل و یا تخلف میتوانند مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان بم اطلاع دهند و یا با شماره تلفن 2213744 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/2446/ش20/د1000