به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالحسین ناصری در دومین نشست بررسی و نمرهگذاری کیفیت بهداشتی نانواییهای دیلم اظهار داشت: ماحصل اجرای طرح مداخلهای ارتقاء سطح بهداشتی نانواییها نشان دهنده این است که روند ارتقاء سطح بهداشتی نانواییهای دیلم رو به توسعه و بهبود است.
ناصری بر اجرای مستمر این طرح و رعایت موازین بهداشتی توسط نانواییها تاکید کرد و افزود: برنامهریزی برای رفع نقاط ضعف و ارتقاء سطح بهداشتی نانواییها با جدیت در دست پیگیری و اقدام است.
وی بیان داشت: نانوایی جمعه ریحانی، محمد دشمن زیاری، عبداله عوض پور، علی اکبری و امید آغاجری به ترتیب بیشترین امتیازات را در برنامه اجرای طرح مداخلهای ارتقاء سطح بهداشتی نانواییها کسب کردند.
رئیس شبکه بهداشت دیلم تصریح کرد: از 24 نانوایی مورد بررسی در این طرح در ماههای آذر، دی و بهمن 13 نانوایی امتیاز بالای 75 را کسب کردهاند و این یک پیشرفت در وضعیت بهداشتی نانواییها را نشان میدهد.
معاون عمرانی فرماندار دیلم نیز گفت: تا پایان هفته جاری اداره صنعت، معدن و تجارت و مجمع امور صنفی باید نتایج بررسی کمیت و کیفیت نان، میزان رضایت مندی مردم، کم فروشی، تخلفات از نانواییها را به صورت مکتوب به فرمانداری اعلام کنند.
عبدالرضا علی نیا افزود: شاخصهای تعیین نانوایی نمونه باید عینی و ملموس و بر اساس واقعیت موجود بوده تا مورد اعتراض متصدیان نانواییها قرار نگیرد.
وی از شبکه بهداشت و درمان خواست نتایج ارزیابی سطح بهداشتی نانواییها در طرح مذکور را به صورت مکتوب به فرمانداری اعلام کند.
معاون فرماندار دیلم در ادامه خاطر نشان کرد: پس از جمع بندی نتایج اعلام شده، یک نانوایی به عنوان نانوایی نمونه شهرستان از لحاظ شاخصهای بهداشتی، کیفیت نان و میزان رضایتمندی مردم در سال 91 انتخاب و مورد تشویق قرار میگیرد.
در ادامه مهندس مبارکی کارشناس بهداشت محیط ستاد گزارشی از ارزیابی و امتیازبندی سطح بهداشتی نانواییهای دیلم از زمان اجرای این طرح را بیان کرد.
در این جلسه نمایندگانی از مجمع امور صنفی، صنعت، معدن و تجارت، اداره غله و مسئول شورای آرد و نان شهرستان حضور داشتند.
انتهای پیام/66006/ر20/ث3001