اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل:

جنوب استان صاحب کشتارگاه صنعتی می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: با تکمیل کشتارگاه صنعتی دام خلخال، جنوب استان نیز مانند شمال این استان از کشتارگاه صنعتی مجهز برخوردار می‌شوند.

جنوب استان صاحب کشتارگاه صنعتی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، صادق صالحی عصر امروز در جلسه مشکلات دامپزشکان و تقویت نظارت بر حوزه‌های تولیدات دامی در اردبیل اظهار داشت: کشتارگاهی که هم‌اکنون در خلخال در حال احداث است با پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد در حال تکمیل شدن است که با بهره‌برداری از آنها تعداد کشتارگاه‌های دام و طیور صنعتی فعال استان به 7 باب می‌رسد.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از 170 هزار رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه صنعتی اردبیل و پارس‌آباد ذبح و به بازار مصرف ارسال شده است، ادامه داد: در همین مدت بیش از 7 میلیون و 700 هزار قطعه طیور در کشتارگاه صنعتی طیور استان ذبح شده و پس از طی فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی وارد بازار مصرف شده است.

صالحی به اجرای سیاست‌های بهداشتی و وظایف و مسئولیت‌های حاکمی دامپزشکی در ارتباط با بازرسی بهداشتی فرآورده‌های خام دامی اشاره و خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان همواره تلاش کرده تا با برنامه‌ریزی درست شرایط را به گونه‌ای فراهم آورد تا فرآورده‌های خام دامی سالم، بهداشتی و مطمئن وارد بازار مصرف شده و در دسترس مردم قرار گیرد.

این مسئول با تأکید بر لزوم نظارت بهداشتی دامپزشکی از مرحله تولید تا مصرف محصولات دامی در راستای ارتقای سطح کیفی و بهداشتی تولیدات کشتارگاه‌ها، سلامت جامعه را در گرو تأمین سلامت فرآورده‌های خام دامی دانست.

وی با اعلام اینکه 5 باب کشتارگاه صنعتی طیور در این استان فعالیت کرده و 9 باب کشتارگاه سنتی دام فعال است، بیان کرد: تلاش می‌کنیم تا کشتارگاه‌های سنتی با فعالیت 3 کشتارگاه صنعتی تا پایان امسال تعطیل شده و نسبت به پلمب آن اقدام لازم صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: با فعالیت این کشتارگاه‌ها هم‌اکنون تمامی طیور مصرفی استان به صورت کاملاً بهداشتی و بسته‌بندی وارد بازار مصرف می‌شود.

صالحی با اشاره به ضرورت ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی در اردبیل یادآور شد: برای ارائه خدمات مطلوب با تعامل و هماهنگی‌های بین بخشی، برنامه‌ریزی لازم برای ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی آغاز شده و با جدیت تمام طرح تجمیع و ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی پیگیری می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: پرسنل دامپزشکی به حق سربازان گمنام عرصه سلامت و بهداشت عمومی جامعه هستند و در خط مقدم مبارزه با بیماری‌های مشترک و خطرناک بین انسان و دام قرار دارند که مصداق بارز آن حضور در خطوط کشتاری و بازرسی بهداشتی لاشه‌ها در کشتارگاه‌ها است.

انتهای پیام/62004/ذ20

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول