سیدسجاد حسینینسب امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت با اشاره به اینکه رعایت بهداشت در تمام مراحل استحصال گوشت و دیگر مواد خام دامی اهمیت فراوانی دارد، اظهار داشت: اگر کشتارگاه شهرستان فاقد ساختار بهداشتی باشد، علاوه بر اینکه زمینه سوءاستفاده سودجویان را فراهم میآورد، تمام هزینه و وقت صرف شده برای سلامت دام از بین میرود.
وی افزود: بدون به وجود آوردن محیط مناسب بهداشتی کشتارگاه، تلاش شبانهروزی مجموعه دامپزشکی برای تحقق بهداشت مواد غذایی از طریق نظارت بر تمام مراحل تولید و عرضه گوشت بیحاصل است.
حسینینسب خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به سطح بهداشتی قابل قبول در کشتارگاه شهرستان نیاز به یکسو کردن دیدگاهها و اهداف متصدیان امور ذیربط و در این مهم وظیفه شهرداریها پررنگتر است.
وی گفت: در زمینه رسیدن به سطوح بالای سلامت و حفظ بهداشت عمومی صرف هزینههای سنگین بدون در نظر گرفتن بازگشت و جایگزینی آن هزینه امری کاملا عاقلانه و مشروع است، لذا بدون صرفه اقتصادی بودن اداره کشتارگاه نمیتواند، توجیهی بر عملکرد کمرنگ دستگاه متولی باشد.
حسینینسب با بیان اینکه یکی از راههای رسیدن به جایگاهی که تا حدود زیادی جلوی تقلب در کشتار را میگیرد، استفاده از لیبل در گوشتهای استحصالی از کشتارگاه است، تصریح کرد: بدین ترتیب عملا برای گوشت شناسنامهای درست شده است که ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را سبب میشود.
وی بیان داشت: بزرگترین دغدغه و تلاش عرصه دامپزشکی تامین سلامت و بهداشت مواد خام دامی است و تغییر رویه کشتارگاهها و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه صنعتی در نیل به این هدف بیشترین کمک را میکند.
انتهای پیام/80003/ی20/ض1002