به گزارش خبرگزاری فارس از عنبرآباد، علی احمدی امروز در حاشیه جلسه کارگروه ساماندهی کشتارگاه عنبرآباد اظهار داشت: یکی از عواملی که در بهداشت گوشت نقش اساسی دارد نحوه ذبح دام و کشتارگاه است.
وی افزود: گوشت قرمز یکی از منابع مهم تامین پروتئین است و به همین دلیل نحوه کشتار و عرضه آن اهمیت بالایی دارد.
مسئول اداره دامپزشکی شهرستان عنبرآباد با بیان اینکه حفظ بهداشت جوامع و پیشگیری از بروز بیماریهای گوناگون از مزایای کشتار دام در کشتارگاهها است، تصریح کرد: اگر کشتارهای خارج از نظارت سازمان دامپزشکی و در محلهای خارج از کشتارگاه انجام شود، میتواند عاملی برای انتقال بیماریهای مشترک به انسان شود.
وی با اشاره به نبود امکانات بهداشتی مناسب در کشتارگاه دام شهرستان عنبرآباد خاطرنشان کرد:با پیگیریهای انجام شده با حضور امام جمعه، شهردار، معاون فرماندار و رئیس مرکز بهداشت جلسه کارگروه ساماندهی کشتارگاه تشکیل شد.
احمدی با بیان مصوبات این جلسه گفت: تعمیر کشتارگاه و خرید خودروی حمل گوشت از مصوبات این جلسه بود که امیدواریم اجرایی شود.
انتهای پیام/80003/صا20/ض1002