مجید اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهربابک اظهار داشت: مردم برای تهیه گوشت مورد نیاز خود با بازرسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه مشورت کرده و از خرید دام غیر بومی و فاقد سابقه بهداشتی خودداری و پس از معاینه دامها و بازرسی لاشه بعد از کشتار از سالم بودن گوشت مصرفی اطمینان حاصل کنند.
وی افزود: بیماریهایی از قبیل سل، تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمهکنگو و کیست هیداتیک جزو بیماریهای قابل انتقال از گوشت و آلایشات دام به انسان است که نیاز به بازرسی دقیق دام توسط کارشناسان دامپزشکی و اطمینان از سلامت گوشت دارد رعایت اصول بهداشتی در هنگام ذبح دام ضروری است.
اسدی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید علما و مراجع تقلید در ارتباط با رعایت نکات بهداشتی و قوانین ذبح از شهروندان تقاضا داریم از ذبح دام در معابر عمومی و آلودگی محیط زیست اجتناب کنند و توصیه میشود حتماً بعد از ذبح دام گوشت به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: شبکه دامپزشکی همانند سالهای قبل و به منظور رفاه حال مردم در روز عید سعید قربان با تشکیل یک اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار و استقرار آنها در اداره دامپزشکی، سطح شهر و محل کشتارگاه دام شهرستان اقدام به بازرسی و نظارت بهداشتی از دامهای قربانی میکند.
انتهای پیام/غ30/ژ1001