مجید مختاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری گفت: دامپزشکی برای اجرای سیاستهای بهداشتی و مسئولیتهای حاکمیتی خود، راهبردهای متعددی را دنبال میکند که از جمله آنها بهداشت فرآوردههای خام دامی است که در راس این اقدامات باید به زنجیره نظارتهای بهداشتی بر تولید گوشت قرمز و سفید اشاره کرد.
وی با تاکید بر لزوم پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و بیماریهای مشترک بین انسان و دام از انجام بازرسی قبل از کشتار و ممانعت از کشتار دام بیمار و بازرسی حین کشتار و پس از کشتار و همچنین حذف لاشهها و آلایشهای خوراکی آلوده و بیمار خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به نظارت بهداشتی بر حمل و نقل از طریق زنجیره سرد، حمل لاشه و آلایشهای خوراکی اظهار داشت: نظارت بهداشتی بر عملکرد مراکز عرضهکننده فرآوردههای خام دامی نیز در دستور کار دامپزشکی قرار دارد.
وی افزود: اداره کل دامپزشکی مازندران با تشکیل و تجهیز اکیپهای ثابت و سیار و همچنین آمادهباش شبکههای دامپزشکی شهرستانها و کشتارگاههای دام در سطح استان آماده بازرسی بهداشتی قبل، حین و بعد از کشتار دامهای قربانی است.
به گفته مختاری در این مورد شهروندان میتوانند با شماره تلفن شبکه دامپزشکی شهرستانها و یا کشتارگاههای دام تماس گرفته و یا به اکیپهای ثابت مستقر در میادین اصلی شهر مراجعه کنند.
وی از استقرار این شبکهها در گلوگاه، بهشهر، نکا، ساری و میاندرود، قائمشهر، سواکوه، جویبار، بابلسر و فریدونکنار، بابل، آمل، محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، تنکابن و عباس آباد و رامسر خبر داد.
مختاری خاطرنشان کرد: روز عید قربان اکیپهای ثابت مستقر در شبکههای دامپزشکی و اکیپهای سیار در سطح شهر آماده پاسخگویی به مسائل بهداشتی شهروندان هستند.
انتهای پیام/غ20/گ1003