به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سیددادوش هاشمی طی گفتوگویی با اشاره به ظرفیتهای دامپروری استان کرمانشاه اظهار کرد: موقعیت طبیعی و جوی مناسب استان باعث شده است که ظرفیتها و تولیدات دامپروری و دامی در استان کرمانشاه رشد محسوسی داشته باشد.
هاشمی ادامه داد: برنامهریزی و تبیین دقیق مسئولان امر تولیدات دامی قطعاً در تولیدات بیشتر حوزه گوشت قرمز و مرغ تاثیرگذار خواهد بود.
وی همچنین میزان شیرخام و گوشت قرمز تولیدی در استان را به ترتیب معادل سیصد هزار و 582 و سی و یکهزار و 800 تن اعلام کرد و گفت: تولید ذرت دانهای، کنجاله، جو، سبوس گندم، یونجه، ذرت علوفهای و کنسانتره از جمله خوراکهای دامی در استان محسوب میشود.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: تعداد هشت واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 356 هزار قطعه در استان وجود دارد که میتواند نیاز تولیدات گوشت مرغ در استان را تامین کند و با برنامهریزهای تدوین شده این میزان در سالهای آینده رشد چشمگیری خواهد داشت.
انتهای پیام/خ30/ف4004