به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمود صلاحی ظهر امروز و در همایش روز جهانی غذا در مشهد غذا را نعمت خداوند دانست، اظهار کرد: خداوند متعال این نعمت خود را با خلق غذاهایی که خاصیت درمانی دارند کامل کرده است.
استاندار خراسانرضوی گفت: مواد غذایی تولید ایران در دنیا دارای جایگاه خاصی است که از جمله آن میتوان به روغنهای خوراکی تولید ایران اشاره کرد که خواهان بسیار دارد.
صلاحی در ادامه و در رابطه با تولید غذای حلال و ارائه آن به سایر کشورها عنوان کرد: باید شرکتهای داخلی برای ترویج برند حلال در دنیا تلاش کنند چرا که با تقویت این ظرفیت و با همبستگی بیشتر میتوانند علاوه بر ایجاد یک برند، درآمد کلان مالی در جهان داشته باشند.
استاندار خراسانرضوی گفت: سالانه 7.5 میلیون تن محصولات غذایی و دامی در خراسان رضوی تولید میشود و در این راستا خراسانرضوی با تنوع غذایی که در بحث تولیدات کشاورزی و غذایی دارد میتواند نقش موثری در اقتصاد این صنعت ایفا کند.
صلاحی به آمار ضایعات استان خراسانرضوی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر و در حالت خوشبینانه 20 درصد از میزان تولیدات کشاورزی و غذایی در استان از زمان برداشت تا مصرف به ضایعات تبدیل میشود.
استاندار خراسانرضوی در رابطه با توسعه کشاورزی در استان اظهار کرد: در خراسانرضوی زمین مناسب برای توسعه کشاورزی بسیار است که اگر آب را صحیح مصرف کنیم میتوانیم در تولیدات کشاورزی رشد چشمگیری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه دامنه صنعت غذا بسیار گسترده است تصریح کرد: برخی غذاهای سنتی ما گویای فرهنگ ایران زمین است و باید در کتابها و منابع ارائه شوند تا برای آیندگان ماندگار شوند.
صلاحی در پایان گفت: مدیران استان باید اتاقها و اتحادیههای تعاونی را دراین زمینه فعال کنیم و همچنین رسانهها جایگاه ویژهای برای مصرف صحیح مواد غذایی و اطلاع رسانی به مردم ایجاد کنند تا جامعهای پر نشاط و سالم داشته باشیم.
انتهای پیام/ح20/گ1003