اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان:

بوی کارخانه کمپوست رودسر آزاردهنده است

خبرگزاری فارس: مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان بو و شیرابه کارخانه کمپوست رودسر برای ساکنان شهر و روستاهای اطراف این کارخانه را آزار دهنده عنوان کرد.

بوی کارخانه کمپوست رودسر آزاردهنده است

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت امیر عبدوس بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه مدیریت پسماند گیلان با اشاره به راه‌اندازی کارخانه کمپوست رودسر اظهار کرد: راه‌اندازی کارخانه کمپوست رودسر نواقصی دارد.

وی ادامه داد: کارخانه مذکور تحویل شهرداری رودسر شده است و اکنون روزانه 40 تن زباله را پذیرش می‌کند.

عبدوس با بیان اینکه بو و شیرابه کارخانه کمپوست رودسر برای ساکنان شهر و روستاهای اطراف آن آزار دهنده است، افزود: باد شب‌ها بوی زباله‌های کارخانه کمپوست را به طرف شهر و روزها به طرف روستاها حرکت می‌دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان ظرفیت کامل کارخانه کمپوست رودسر را روزانه 250 تن اعلام کرد و افزود: 17 شهر گیلان باید زباله‌های خود را تحویل کارخانه مذکور دهند.

وی عدم تفکیک زباله از مبدا را از مشکلات دانست و تصریح کرد: حجم بسیاری از زباله‌های پزشکی وارد کارخانه کمپوست رودسر می‌شود.

این مسئول بر مدیریت بو و شیرابه کارخانه کمپوست رودسر تاکید کرد و یادآور شد: پراکنش شیرابه به دلیل نبود زهکش به وجود آمده است.

عبدوس مسقف نبودن محل جمع‌آوری کارخانه مذکور را از دیگر مشکلات خواند و ابراز کرد: تفکیک زباله از مبدا بسیار حائز اهمیت است و راندمان فعالیت‌ها را بالا می‌برد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با تاکید براینکه مدیریت کارخانه پسماند رودسر صحیح نیست، خاطرنشان کرد: کارخانه مذکور به صورت آزمایشی در حال فعالیت است و به‌زودی زباله دیگر شهرها را پذیرش می‌کند.

* معرفی 19 سوزاننده ضایعات کشاورزی به دادگاه

وی در ادامه با اشاره به اقدام مناسب جهاد کشاورزی گیلان مبنی بر آموزش کشاورزان در امحای ضایعات محصولات کشاورزی، بیان کرد: امسال روز بحرانی و بالاتر از استاندارد آلودگی هوا در فصل برداشت برنج در شهر رشت نداشتیم.

این مسئول خرید تجهیزات بسته‌بندی کاه و کلش و برگزاری جلسه‌های آموزشی برای کشاورزان را تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: 19 نفر به دلیل آتش زدن ضایعات محصولات کشاورزی در سال جاری به دادگاه معرفی شدند و این امر بازدارندگی خوبی در عدم آتش زدن کاه و کلش از طرف کشاورزان داشته است.

* سموم سنواتی در انبارها امحا شود

عبدوس همچنین به وجود سموم سنواتی در انبارهای جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: امحای سموم و پسماندهای شیمیایی نیازمند اختصاص یارانه است و استانداری باید در این مورد اقدام کند.

* شهرداری‌ها بر وضعیت زباله پزشکی مطب‌ها نظارت کنند

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان همچنین خواستار نظارت این سازمان و شهرداری‌ها بر وضعیت تولید زباله‌های پزشکی در مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی شد و اظهار کرد: محیط زیست، شهرداری‌ها و دانشگاه علوم پزشکی با همکاری همدیگر باید بر وضعیت پسماندهای پزشکی مراکز مذکور نظارت داشته باشند و ضمانت اجرایی آن به عهده دانشگاه علوم پزشکی است.

* مطب‌های خصوصی با شهرداری‌ها همکاری نمی‌کنند

شهردار لاهیجان نیز در جلسه مذکور با بیان اینکه مطب‌های خصوصی در شهرهای بزرگ با شهرداری‌ها همکاری نمی‌کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا در مطب‌های خصوصی انجام نمی‌شود و بعضی از ساختمان‌های پزشکی از استاندارد لازم برخوردار نیست.

رضا کهالی تصریح کرد: پزشکان تولیدکننده بیشترین زباله خطرناک در منطقه هستند و باید از ظرف‌های ویژه زباله در مطب‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام/غ10/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول