نادر پوررکنی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در زمینه اصول بهداشت شیر و بار میکروبی آن در سطح شهرستان مشکلات زیادی وجود داشت اما با برگزاری کلاسهای متعدد در این زمینه تا حد زیادی مشکلات کاهش پیدا کرده است و تلاش داریم تا با استمرار این کلاسها گامی در راستای رفع مشکلات بهداشتی در بخش شیر تولیدی برداریم.
وی افزود: در این زمینه تاکنون کلاسهای متعددی برگزار شده است و بیش از 100 نفر از دامداران شوشتر آموزشهای لازم را در زمینه بهداشت شیر فراگرفتهاند.
رئیس جهاد کشاورزی شوشتر خاطرنشان کرد: رعایت اصول بهداشتی در بخش شیر، امنیت غذایی جامعه را تضمین میکند و لازم است دقت نظر زیادی در برنامهریزی و آموزش دامداران اعمال شود.
پوررکنی با اشاره به شرایط نگهداری شیر، گفت: شیر فضای بسیار مستعدی برای رشد و نمو میکروبها دارد و به این دلیل باید تلاش شود تا مدت زمان دوشیدن شیر از دام تا جوشاندن آن و استفاده از آن به حداقل کاهش پیدا کند.
وی تاکید کرد: رشد تصاعدی میکروبها در دمای طبیعی باعث فاسدشدن شیر میشود و این نوشیدنی مفید را فاسد کرده و استفاده از آن را با مخاطراتی همراه میکند.
رئیس جهاد کشاورزی شوشتر افزود: در روزهای گذشته 15 واحد مرغداری این شهرستان اقدام به جوجه ریزی کردهاند و بیش از 187 هزار قطعه جوجه تاکنون ریخته شده است.
وی تاکید کرد: پیشبینی میشود بین 409 تا 410 تن گوشت مرغ در خوزستان تولید شود.
انتهای پیام/ی20/ژ1001