اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد

فعالیت یک‌هزار بهورز در روستاهای کردستان

خبرگزاری فارس: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از فعالیت بیش از یک‌هزار بهورز در خانه‌ها و مراکز بهداشت و درمان روستاهای این استان خبر داد.

فعالیت یک‌هزار بهورز در روستاهای کردستان

فرزام بیدارپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: در حال حاضر 556 بهورز زن و 510 بهورز مرد در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه 625 خانه بهداشت در استان فعال است، تصریح کرد: پنج خانه بهداشت در این استان به دلیل بازنشسته شدن بهورزان و یا جابه‌جایی آنان در حال حاضر غیرفعال است.

به گفته وی، در حال حاضر شش مرکز آموزش بهورزی در سطح شهرستان‌های سنندج، سقز، بانه، بیجار، قروه و مریوان وجود دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 161 نفر در مراکز آموزش بهورزی در سطح استان مشغول به کسب آموزش‌های لازم هستند.

بیدارپور ادامه داد: 29 نفر از دانش‌آموزان مراکز آموزش بهورزی در سطح استان در اواخر آذرماه سال‌جاری فارغ‌التحصیل می‌شوند.

وی با بیان اینکه افراد علاقمند به شرکت در مراکز آموزش بهورزی باید در مرحله نخست در آزمون ورودی این مرکز شرکت کنند، تصریح کرد: آخرین آزمون برگزار شده در استان مربوط به اسفند سال 89 است.

به گفته وی، دوره آموزش بهورزی برای افراد دارای مدرک دیپلم 24 ماه و برای کسانی که دارای مدرک فوق‌دیپلم هستند یک دوره آموزشی کوتاه مدت برای کسب شناخت بیشتر آنان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: آموزش بهورزان در مراکز آموزشی موجود در سطح استان توسط 31 مربی انجام می‌شود.

بیدارپور با بیان اینکه بر اساس چارت سازمانی تعداد بهورزان استان کردستان یک‌هزار و 319 نفر تعیین شده است، اضافه کرد: با فارغ التحصیل شدن 161 دانش‌آموز مراکز آموزشی و شروع به فعالیت آنها به عنوان بهورز نیاز استان برای تکمیل چارت 92 نفر دیگر خواهد بود.

وی از احتمال برگزاری آزمون پذیرش بهورز در استان در سال‌جاری خبر داد و افزود: امیدواریم با برگزاری این آزمون و پذیرش بهورزان جدید تا دو سال آینده بتوانیم چارت تعداد بهورزان شاغل در استان را تکمیل کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی غربالگری، تنظیم و بهداشت خانواده، سرشماری، مراقبت‌های بهداشتی و همکاری با پزشک خانواده را از جمله وظایف بهورزان عنوان کرد.

بیدارپور خاطرنشان کرد: مراقبت کودک سالم، مراقبت ادغام یافته سلامت مادران، مشاوره قبل از ازدواج، بهداشت دهان و دندان، آموزش تغذیه، سلامت میانسالان و ارائه خدمات پیشگیری و مراقبت از بیماری‌ها و جلب مشارکت روستائیان و شورای اسلامی روستاها برای ارتقای وضعیت بهداشتی روستا از دیگر وظایف بهورزان است.

انتهای پیام/صا20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول