اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد دانشگاه شاهرود:

شهدای زن به جامعه زنان و نسل جوان شناسانده شوند

خبرگزاری فارس: استاد دانشگاه شاهرود گفت: باید تلاش شود شهدای زن در جامعه و به ویژه در میان زنان و نسل جوان ما شناسانده شوند.

شهدای زن به جامعه زنان و نسل جوان شناسانده شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، محمدرضا عامریان ظهر امروز در مراسم بزرگداشت شهیده ناهید فاتحی‌کرجو و شهدای زن این شهرستان که در فاطمیه باغ‏زندان شاهرود برگزار شد، اظهار داشت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو الگویی تاثیرگذار در زمینه حفظ حجاب، پیروی از امام، دفاع از دین و مقدسات برای دختران و زنان مسلمان بود.

وی با اشاره به خفقان ایجاد شده در اوایل انقلاب توسط ضد انقلاب کرد در مناطق مرزی به ویژه کردستان،‌ افزود: با وجود این شرایط سخت این بانوی شهیده با حفظ حجاب و پایداری در برابر دشمن نه تنها در مقابل توهین به امام(ره) استقامت کرد، بلکه حاضر شد بدترین شکنجه‌ها را دیده و جان خود را از دست بدهد.

استاد دانشگاه شاهرود تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم که با سرمشق گرفتن و الگوبرداری از اعتقادات، ارزش‌ها و وصایای این زنان شهیده، به زنان و دخترانی نمونه و الگوساز در جامعه اسلامی تبدیل شویم و همواره راه آنان را ادامه دهیم.

عامریان تصریح کرد: انتخاب شهیده شاخص در هر سال توسط بسیج جامعه زنان ضمن شناساندن زنان شهیده به جوانان، از طریق انتشار وصیت‌نامه، زندگی‌نامه و ابعاد شخصیتی آنها، موجب ایجاد الگویی مناسب برای جوانان و نوجوانان می‌شود.

استاد حوزه علمیه شاهرود نیز در ادامه گفت: اگر به زندگی امام حسن مجتبی(ع) براساس گزارش‌های قرآنی و روایی و تاریخی نگاه گذرا شود به خوبی می‌توان دریافت که آن امام همام(ع) الگوی کامل احسان بوده است.

حجت‏‌الاسلام رسول بخشی اظهار داشت: احسان و نیکوکاری صفت اهل بیت(ع) است که در آنان به شکل کامل تجلی یافته است؛ زیرا الگوهای کامل بشر می‌بایست در هر فضیلت انسانی نمونه و مصداق کامل باشند.

وی افزود: در بینش و فرهنگ اسلامی از جهاتی احسان برتر از عدالت شمرده شده است؛ زیرا عدالت آن است که انسان آنچه برعهده اوست انجام بدهد و آنچه سهم اوست بگیرد ولی احسان این است که بیش از آنچه وظیفه اوست انجام دهد و کمتر از آنچه حق اوست بگیرد.

استاد حوزه علمیه شاهرود اظهار داشت: خاستگاه عدالت در انسان عقل است و بر این اساس حقوق همواره بر پایه عدالت طراحی می‌شود ولی خاستگاه احسان، احساسات پاک بشر است و آن چه آدمی را به احسان سوق می‌دهد، عواطف پاکی است که به انسان اجازه می‌دهد تا از آن چه حق اوست بگذرد و یا بدان چه نیازمند است بگذرد و به دیگری ایثار کند.

بخشی بیان داشت: قرآن ریشه احسان و ایثار را در ایمان کامل شخص می‏‌شمارد، ایمانی که موجب می‌شود تا شخص تنها رضایت و خشنودی خدا را بجوید و تقرب به درگاه او را هدف خویش قرار دهد.

وی اظهار داشت: اینکه حضرت دو بار همه دارایی و ثروت خویش را میان خود و فقیران تقسیم کرد عملی است که از بسیاری برنمی‌آید و کمتر کسی به خود چنین جرأت می‌دهد که از آن همه اندوخته‌ها و مالی که به سختی و زحمت از راه کشاورزی، جهاد و تجارت به دست آورده دست بکشد و به دیگران بخشد.

استاد حوزه علمیه شاهرود گفت: امام حسن(ع) با عمل و گفتار دیگران را به احسان دعوت می‌کرد و می‌فرمود «تمام کردن احسان از آغاز کردن آن بهتر است».

بخشی با تاکید بر ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه گفت: باید همه ما تلاش کنیم تا این فرهنگ قرآنی و الهی را در جامعه گسترش دهیم و باید از خود شروع کنیم و با انجام احسان به دیگران و ایثار و دستگیری از مردم نیازمند، باعث ترویج این فرهنگ اهل بیت(ع) در جامعه خود شویم؛ چراکه یکی از راه‌های مقابله با فقر در جامعه همین توجه به دیگران و احسان و نیکوکاری است.

انتهای پیام/ی20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول