جمشید توحیدلو امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این جشنواره به صورت نمایشگاهی و علمی برگزار میشود که بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در ستاد برگزاری جشنواره مسئولیت برگزاری نمایشگاه انار و فرآوردههای آن به عهده تعاونی باغداران ساوه و مسئولیت همایش علمی انار به عهده مرکز تحقیقات انار ساوه گذاشته شد.
وی تصریح کرد: جشنواره انار هر ساله و با هدف توسعه و ترویج محصول ارگانیک، اشتغالزایی، توسعه صادرات، ارتقاء کیفیت و افزایش تولید انار برگزار میشود که امسال نیز با کیفیت بهتری نسبت به سالهای گذشته برگزار خواهد شد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوه شکرگزاری به درگاه خداوند، معرفی انار ساوه و گونههای مختلف آن و حفظ مشهوریت و معروفیت انار ساوه در سطح کشور و دنیا، ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای تولیدکنندگان انار و آشنایی انارکاران و صاحبان صنایع تبدیلی انار و صادرکنندگان با یکدیگر و آموزش و ترویج موضوعات مختلف پیرامون کشت، داشت، برداشت و فرآوری انار به منظور ارتقاء کمی و کیفی این محصول را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
توحیدلو خاطر نشان ساخت: به منظور برگزاری هر چه بهتر این جشنواره سه کمیته بازرگانی و اقتصاد، علمی و تحقیقاتی و اجرایی تشکیل شده که برنامهریزیهای لازم در دستور کار این کمیتهها قرار گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه سالانه بیش از هزار تن انار از باغهای شهرستان تولید و روانه بازار میشود گفت: بیش از هشت هزار هکتار باغ انار در این شهرستان وجود دارد که متوسط عملکرد تولید انار در این باغها 7 تن در هکتار است.
به گفته وی انار ملس ساوه، ترش، شیرین یوسفخانی تبریزی و محمدعلی ارقام انار تولیدی ساوه هستند که انار ملس بیشترین تقاضا را در بازارهای خارجی جهان به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/خ20/د1000