اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران:

نباید به اوقات فراغت نگاهی لوکس داشت

خبرگزاری فارس: استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نباید به اوقات فراغت نگاهی لوکس داشت چراکه اوقات فراغت می‌تواند فرهنگ خوابیده ما را بیدار کند.

نباید به اوقات فراغت نگاهی لوکس داشت

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، پروفسور حسن عشایری در نشست علمی خبری ضرورت بازنگری برنامه‎های اوقات فراغت (فرصت‏ها و تهدیدها) که در دفتر مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، افزود: اوقات فراغت به اندازه اکسیژن برای بدن ضروری است و این اوقات جزو کار مغز به حساب می‎آیند.

وی ادامه داد: ما در مدرسه و محل کار بر اساس شرایط خاص کارفرما کار انجام می‎دهیم اما اوقات فراغت شرایط خاص خودش را دارد و انسان با جرات ورزی کاری که می‏خواهد را انجام می‏دهد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دیدگاه غرب در حوزه اوقات فراغت تصریح کرد: غرب اوقات فراغت را به عنوان یک منبع درآمد و محلی برای افزایش شناخت و اندیشه می‌شناسد اما ما انقلاب کرده‏ایم تا نگرشی جدید ایجاد کنیم و باید دانش غرب را با نقد و منطبق بر نیازهای خود بپذیریم.

عشایری خاطرنشان کرد: افرادی که اوقات فراغت خود را سازماندهی می‏کنند کمتر دچار آسیب‎های مغزی می‏شوند، برنامه‏ریزی درست اوقات فراغت موجب کم شدن استرس می‎شود و می‎تواند جلوی بسیاری از جرایم و آسیب‏های اجتماعی را بگیرد.

وی افزود: برای برنامه‏ریزی درست برای اوقات فراغت باید یک آسیب شناسی اجتماعی از اوقات فراغت انجام دهیم، بخشی از علت‏های بروز آسیب‏های اجتماعی ناشی از عدم ساماندهی اوقات فراغت است.

وی ادامه داد: باید اوقات فراغت را به عنوان کار و ضرورت برای افراد مطرح کنیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به انفجار اطلاعات در دنیای امروز تاکید کرد: اوقات فراغت بهترین فرصت برای زباله زدایی اطلاعاتی است، نسل جوان امروز ما در سیطره اطلاعات قرار گرفته است.

وی افزود: انفجار اطلاعات جوانان ما را در کار علمی هم مصرف گرا کرده است و علم مانند فست‌فود به راحتی در اختیارش قرار گرفته است که این مسئله نسل آینده ما را دچار اختلال در پردازش اطلاعات خواهد کرد.

عشایری با تاکید بر لزوم انجام پژوهش در حوزه اوقات فراغت گفت: برای برنامه‏ریزی اوقات فراغت ابتدا باید پژوهش‌های لازم انجام گیرد، سپس نیازسنجی شود و بعد برنامه‌ریزی انجام گیرد.

وی افزود: ما کشوری هیجانی داریم و هیجانات سرگردان در جوانان ما زیاد است که مدیریت نکردن این هیجانات عامل بسیاری از معضلات است که با برنامه‌ریزی صحیح اوقات فراغت افراد واکسیناسیون روانی می‌شوند.

وی ادامه داد: زمانی خواهد رسید که فرهنگ و هنر واجب‌تر از آب و نان خواهد شد و ایمان دارم که اوقات فراغت می‌تواند زبان مشترک بین دولت، جوانان و آحاد جامعه باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تجربیاتش در اوقات فراغت در کشور آلمان در خصوص تفاوت برنامه‌ریزی این امر در ایران با کشور آلمان گفت: اوقات فراغت در اروپا کاملا تخصصی است، برنامه‌ای که برای یک دانشجو نوشته می‌شود با برنامه‌ای که برای یک کارگر نوشته می‌شود کاملا متفاوت است.

وی افزود: به دلیل شکست آلمان در جنگ جهانی دوم مردم این کشور دچار مشکلاتی شده بودند و اصلا به رنگ‌ها تمایل نشان نمی‌دادند که دولت این کشور با یک کار پژوهشی و روانشناسی با استفاده از فعالیت‌های فرهنگی و هنری ذهن مردم را عوض کرد.

وی ادامه داد: امروز اما اروپا هم دچار مشکلاتی شده و آمریکائیزه شده است که سران اروپا اکنون به دنبال حل این مشکل هستند تابه فرهنگ خودشان بازگردند.

عشایری خاطرنشان کرد: در برنامه‌های اوقات فراغت در آلمان برنامه‌های تفریحی در کنار برنامه‌های فرهنگی هنری جای دارد و سعی می‌کنند از این اوقات به خوبی استفاده کنند و برایش برنامه دارند.

انتهای پیام/آ10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول