بهرام خانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: هدف جهاد کشاورزی در بخش دامپروری تامین امنیت غذایی در تولید 5 محصول اصلی شیر خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ و عسل است.
خانی با بیان اینکه 362 هزار تن تولید محصولات دامی استان کرمانشاه در سال 91 است تصریح کرد: تا امروز در بحث تولید محصولات پاک کمیت مدنظر بود اما در حال حاضر کیفیت محصولات دامی از اهمیت بالایی برای جهاد کشاورزی برخودار است.
وی با اشاره به برخی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی در راستای تولید محصولات پاک دامی، خاطرنشان کرد: توسعه اصلاح نژادی، بهبود تغذیه، راهاندازی واحدهای جدید و افزایش تولیدات نسبت به سال 90 از این دست است.
خانی ادامه داد: تولیدات استان در بخش گوشت قرمز 31 هزار و 800 تن، شیر خام 382 تن، 87 تن تخممرغ و عسل 2 هزار تن بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: 110 هزار راس واحد دام از نوع به ارزش گوسفند سنجابی 22 میلیون دلار بهعنوان برند استان کرمانشاه به کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر شد.
وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از کشتار دام، خارج از شبکه و بهصورت زنده از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی در استان است.
خانی افزود: شیوع بیماریهای گوناگون دامی باعث شده سازمان جهاد کشاورزی بهصورت جدی این برنامه را پیگیری کند.
وی با اشاره به کشتار دام خارج از شبکه در شهرستانهای جوانرود، شیان اسلامآبادغرب و... گفت: شیوع بیماری کریمهکنگو در ایران که نتیجه ارتباط مستقیم با گوشت تازه آلوده است باعث توجه جدی سازمان جهاد کشاورزی به این مسئله شده است.
انتهای پیام/س20/ف4004