اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر امور ماهیان خاویاری مازندران:

مازندران توان فرآوری 50 تن خاویار را دارد

خبرگزاری فارس: مدیر امور ماهیان خاویاری مازندران گفت: مرکز فرآوری شهید محبوبی بابلسر در مازندران توان فرآوری 50 تن خاویار را دارد.

مازندران توان فرآوری 50 تن خاویار را دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، محمود اسداللهی به بیان ظرفیت‌ها و امکانات موجود در مراکز فرآوری زیر پوشش این مدیریت پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: در مرکز فرآوری شهید محبوبی بابلسر در اردبیهشت ماه امسال 50 کیلوگرم خاویار پرورشی استحصال شد.

مدیر امور ماهیان خاویاری مازندران با اشاره به اینکه این مرکز یکی از مراکز فرآوری این مدیریت است که دارای کد E.C از اتحادیه اروپاست، افزود: این مدیریت در استان دارای چهار مرکز صید و فرآوری و یک سردخانه نگهداری خاویار با کد E.C است که توانایی عمل‌آوری و نگهداری 50 تن خاویار با آخرین روش‌های استاندارد و ضوابط بهداشتی را داراست.

اسداللهی تصریح کرد: کادر این مدیریت در زمینه فرآوری خاویار و کنترل کیفی این محصول از دیگر قابلیت‌های مدیریت ماهیان خاویاری استان است.

وی با بیان اینکه تاکنون در سال جاری و در راستای بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری در چهارچوب سیاست‌های ابلاغی حدود 45 درصد مولدان مورد نیاز کارگاه‌های بازسازی ذخایر آبزیان شیلات ایران از طریق این مدیریت تامین که از این جهت رشد قابل ملاحظه‌ای در مقایسه با سال گذشته داشته است، اضافه کرد: این مدیریت علاوه بر تامین مولدان استان مازندران، بخشی از مولدان استان‌های همجوار را نیز تامین می‌کند.

 

اسداللهی گفت: نظر به اینکه ماهیان خاویاری از ذخایر ارزشمند دریای خزر محسوب می‌شوند، این مدیریت نیز برای حفظ بازسازی با تحویل حدود 200 قطعه ماهی مولد برای حفظ ذخایر، تلاش‌های جدی انجام داده و گام‌های مهمی را به اجرا گذاشته است.

این مسئول ادامه داد: به‌طوری که در پایان سال 90 حدود 75 درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش تحویل مولد به بازسازی ذخایر شیلات را درپی داشته است.

مدیر امور ماهیان خاویاری استان مازندران عنوان کرد: به‌منظور ارزیابی ماهیان خاویاری فوق تمام مولدان تحویلی شناسنامه‌دار شدند.

وی افزود: رویکرد سیاست‌های ابلاغی از صید در زمینه ماهیان خاویاری در طی دو سال اخیر از صید در زمینه ماهیان خاویاری در طی سال اخیر از صید برای اهداف تجاری به صید با هدف تامین مولدان مناسب برای کارگاه‌های بازسازی ذخایر تغییر یافته، به همین دلیل نیز روش‌های صید ماهیان خاویاری بهینه و اصلاح شد و امکانات نگهداری مولدان در تمام مراکز صید و فرآوری استان فراهم شده است.

اسداللهی در پایان اذعان داشت: علاوه بر این آموزش 17 شرکت صیادی خاویاری و ایجاد انگیزه در آنان به‌منظور مشارکت در امر بازسازی ذخایر از اقدامات مهم دیگر این مدیریت در راستای دستیابی به این سیاست‌ها است.

انتهای پیام/ن30/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول