به گزارش خبرگزاری فارس از دیلم کارشناس بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت دیلم پیش از ظهر امروز در این آیین اظهار داشت: هدف از برگزاری جشنواره پخت غذای سالمندی آشنا شدن خانوادهها و سالمندان با انواع غذاها دوره سالمندی و آشنایی با نحوه پخت این غذاهاست.
آذین صبوری افزود: تغذیه در دوره سالمندی برای حفظ سلامتی سالمندان بسیار حائز اهمیت بوده و سالمندان و افراد خانواده باید بر تغذیه مناسب در این دوره دقت نظر کافی داشته باشند.
صبوری اضافه کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره انواع غذاها از جمله ماهی تنوری، آش زردو، حلوا خرمایی، سوپ جو، دیزی، آش احمدو، سبزی پلو با ماهی، قورمه سبزی و گِمنه ماهی را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند.
صبوری بیان داشت: در این جشنواره 17 نفر از رابطان بهداشتی مرکز شهید حسینی زاده با پخت 13 نوع غذا،هفت مدل سوپ و دو نوع میان وعده با هم به رقابت پرداختند.
وی یادآور شد: پس از تست طعم و مزه غذا توسط داور مسابقه، بر اساس معیارهای تغذیهای، ارزش غذایی، اصول بهداشتی،خلاقیت، طعم و تزیین غذا به 12 نفر از شرکتکنندگان جوایزی از سوی شبکه بهداشت و مرکز بهداشتی درمانی شهید حسینیزاده امام حسن اهدا شد.
این کارشناس تغذیه سطح برگزاری این جشنواره، نوع غذاهای طبخ شده و تعداد شرکت کنندگان را نسبت به دیگر جشنوارههای غذایی برگزار شده خوب ارزیابی کرد.
کارشناس بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم افزود: دستور غذاهای طبخ شده در این جشنواره برای استفاده و آموزش سالمندان به صورت یک مجموعه آموزشی و اطلاع رسانی تهیه شده و در اختیار سالمندان قرار میگیرد.
وی گفت: این جشنواره به همت رابطان بهداشتی امام حسن، روستای لیلتین و حصار و پرسنل مرکز بهداشتی درمانی شهید حسینی زاده برگزار شد.
انتهای پیام/صا30/د1000