به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی استان قزوین سیدسبحانعلی علوی با اعلام این خبر اظهار کرد: در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی این ادارهکل که از 22 اسفند تا 15 فروردین انجام شد، 40 نفر از کارشناسان ادارهکل دامپزشکی استان قزوین به صورت کشیک ثابت و 23 اکیپ سیار از ساعت 7 صبح تا ساعات پایانی شب در ایام نوروز وظیفه نظارت بر بهداشت عمومی مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی (قصابی، مرغفروشی، ماهیفروشی و ...) کشتارگاهها، خودروهای حمل، کارگاههای فرآوری و غیره را بر عهده داشته و نسبت به تشدید اقدامات بهداشتی و قرنطینهای اقدام کردهاند.
علوی در ادامه افزود: در زمان اجرای این طرح سه هزار و 417 مورد بازدید از 770 واحد فعال عرضه فرآوردههای خام دامی، 23 مورد بازدید از کشتارگاههای استان و 597 مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از رستورانها توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی این ادارهکل انجام شد که منتج به معرفی 20 واحد متخلف به مراجع قضایی، 13 واحد به تعزیرات حکومتی و 21 فقره برخورد با خودروهای حمل غیر مجاز شد.
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین تصریح کرد: با انجام این طرح از ورود 19 هزار و 303 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی به چرخه مصرف جلوگیری به عمل آمد که در صورت ورود این اقلام به سبد غذایی خانوارها میتوانست سبب اشاعه بیماری با منشاء غذایی و ایجاد اختلال در سلامت عمومی جامعه شود.
علوی در پایان خواستار حساسیت بیشتر هماستانیها در خرید اقلام غذایی با منشاء دامی شد و به مردم توصیه کرد دقت کنند که این اقلام زیر نظارت دامپزشکی تهیه، تولید و توزیع شود و از همه مردم خواست هرگونه موارد تخلف بهداشتی در ارتباط با تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی را با سامانه ارتباط مردمی ادارهکل دامپزشکی استان قزوین به شماره 1512 اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/ش30