مجید مختاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری اظهار داشت: این اداره کل با تشکیل 34 اکیپ سیار برای نظارت بر کارخانجات، سردخانههای نگهداری مواد پروتئینی، رستورانها و مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و 17 اکیپ ثابت مستقر در شبکههای دامپزشکی شهرستانها، آرامش خاطر را در زمینه مصرف مواد غذایی در بین مسافران تامین میکند.
وی تصریح کرد: بر اساس سیاستهای سازمان دامپزشکی کشور و به استناد دستورالعملهای صادره، این اداره کل از 20 اسفند ماه سال جاری فعالیتهای طرح نوروزی خود را آغاز کرده و تا 20 فروردین سال 91 به مدت یک ماه ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به تشکیل اکیپهای ثابت و سیار در سطح استان و نظارت بر نحوه عرضه انواع فرآوردههای خام دامی، تصریح کرد: با توجه به اینکه مازندران هر ساله پذیرای مسافران بیشماری است وظیفه ما برای کنترل و نظارتهای بیشتر بر مراکز عرضه مواد پروتئینی برای سلامت مسافران نوروزی بیشتر میشود.
وی با اشاره به اینکه شبکههای دامپزشکی شهرستانها در طول تعطیلات ایام نوروزی با استقرار کارشناس کشیک آماده پاسخگویی به سئوالات مسافران و هماستانیها هستند، ادامه داد: تمام افراد در صورت مشاهده عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت غیرمجاز و یا غیربهداشتی میتوانند با تماس با شبکههای دامپزشکی شهرستان مورد نظر، موضوع را اطلاع داده تا اقدامات قانونی لازم به عمل آید.
مختاری خاطرنشان کرد: این اداره کل برای اطلاعرسانی اقدام به چاپ بروشورهای بهداشتی کرده است که توسط همکاران در طول این ایام توزیع میشود و مسافران میتوانند با مطالعه این بروشورها در مواقع خرید انواع مواد پروتئینی دقت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/غ20/چ3000