به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، این رویداد در راستای سیاستهای برنامهریزی شده در بخش امنیت غذایی و توسعه سلامت کشور، با همکاری و نظارت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، تشکلها، واحدهای تولیدی و دستاندرکاران مرتبط در این حوزه، با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذای سالم و ایمن، از امروز به مدت یک هفته در جهرم برپا شده است.
این رویداد که در دو بخش نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی و جشنواره فرهنگی با حضور تولیدکنندگان محصولات غذایی سالم برگزار شده است بر آن است تا در دومین سال برپایی خود، به معرفی الگوهای صحیح تغذیه در کودکان و مصرف کنندگان بپردازد.
به گزارش فارس از جهرم، این جشنواره و نمایشگاه جانبی آن که در کانون فرهنگی تربیتی 17 شهریور جهرم برپا شده است علاوه بر رویکرد اجتماعی، دارای برنامههای آموزشی و فرهنگی متناسب با علم تغذیه و سلامت جامعه است که بستر مناسبی برای آموزش و ارتقای سطح آگاهی خانوادهها و کودکان به عنوان سرمایههای آینده کشور است.
انتهای پیام/آ30
اخبار مرتبط
-
آلودگی رودخانههای کشور منجر به فساد غذایی شد
-
بازدید از 589 واحد صنفی عرضه مواد غذایی در اردل
-
فعالان و حامیان غذا در سیستانوبلوچستان تجلیل شدند
-
غذاهای سنتی در قالبی مدرن عرضه شود
-
مهمترین عامل رشد جامعه، تأمین سلامت غذا است
-
موازیکاری زیاد در صنایع غذایی صورت میگیرد
-
کمکاری مسئولان به سلامت غذای مردم توجیهپذیر نیست
-
95 درصد ایرانیان از سبد غذایی کامل برخوردارند
-
نظام سرمایهداری امنیت غذایی دنیا را به چالش کشیده است
-
باید شورای واحدی در حوزه غذایی تشکیل شود
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.