اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مسئولان فنی صنایع غذایی:

مهمترین عامل رشد جامعه، تأمین سلامت غذا است

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان گفت: تأمین سلامت و کیفیت مناسب مواد غذایی از مهمترین عوامل رشد و بالندگی جامعه است.

مهمترین عامل رشد جامعه، تأمین سلامت غذا است
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، الهام حمیدی در حاشیه ششمین همایش ایمنی غذا و سلامت جامعه اظهار داشت: به منظور تأمین سلامتی غذا باید علاوه بر دولت‌مردان به مؤسسات دیگری چون انجمن‌های غیر دولتی نیاز است.
وی افزود: در کشورهای توسعه یافته، انجمن‌های زیادی برای برقراری سلامت و امنیت غذا فعالیت می‌کنند.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان تصریح کرد: سلامت انسان‌ها یکی از عوامل اصلی پویایی، رشد و توسعه هر جامعه است و برای تأمین سلامت جامعه، اصلی‌ترین عامل، غذای سالم و مطمئن است.
وی ادامه داد: غذای ناسالم سبب خمودگی انسان‌ها، غیر فعال شدن بخش مهمی از جامعه و درگیری عده دیگری برای خدمت‌رسانی به بخش بیمار و ناسالم می‌شود و خسارات جبران‌ناپذیری به جامعه تحمیل می‌شود.
حمیدی بیان کرد: سلامت کامل افراد زمانی تأمین می‌شود که غذای سالم و کافی در دسترس سلول‌های بدن قرار گیرد که شرط نخست دست‌یابی به این مهم، سلامت مواد اولیه غذایی و انجام مراحل بعدی تا مرحله مصرف است.
وی با اشاره به اینکه در شرایط حاضر سلامت فرآورده‌های غذایی دست‌خوش عوامل زیادی است، اضافه کرد: استفاده از کودهای شیمیایی، آفت‌کش‌ها، علف‌کش‌ها و قارچ‌کش‌ها از جمله عوامل تهدید‌کننده سلامت مواد غذایی است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان گفت: استفاده از کودهای حیوانی فرآوری‌ نشده می‌تواند سبب آلودگی محصولات کشاورزی به برخی ریزاندامگان‌زا می‌شود.
وی تصریح کرد: توکسین‌های تولید شده روی محصولات کشاورزی به علت رعایت نکردن شرایط مطلوب تولید و نگهداری، خطر قابل توجهی برای سلامت غذا و جامعه است.
حمیدی با اشاره به اینکه آلاینده‌های شیمیایی با آلوده کردن مواد غذایی بر سلامتی انسان موثرند، گفت: گاهی مواد غذایی به علت شرایط ناصحیح تولید یا نگهداری در اثر فعل و انفعالات شیمیایی تغییر حالت پیدا می‌کند که سبب ایجاد مواد خطرناکی نظیر پراکسیدها و اکسیدهای کلسترول در غذا می‌شود که در اثر تداوم مشکلات قابل توجهی برای سلامتی انسان ایجاد می‌کند.
انتهای پیام/ح20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول