خبرگزاری فارس: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: امروزه موازی کاریهای زیادی در عرصه صنایع غذایی صورت میگیرد که انتظار میرود به دنبال تشکیل سازمان غذا و دارو این معضل به خوبی حل و فصل شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد حسین صادقیان شامگاه یکشنبه در ششمین همایش ایمنی غذا و سلامت جامعه اظهار داشت: پایهگذاران روز جهانی غذا بیشتر به دنبال ایجاد امنیت غذایی هستند، مسئلهای که در ایران طی چند سال اخیر به خوبی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در حوزه امنیت غذایی با مشکل خاصی روبهرو نیستیم، افزود: با توجه به تغییر روشهای زندگی مردم و غذاهای فرآوری و بستهبندی شده، بحث ایمنی غذا در اولویت کاری وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاهها قرار گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به دلیل اهمیت موضوع ایمنی غذا از شش سال پیش بهصورت متوالی همایشهایی در این رابطه برگزار کرده که هر ساله از برترینهای صنایع غذایی استان اصفهان نیز تقدیر میشود.
وی ادامه داد: در سال گذشته لوح سپاس به 24 صنعت غذایی برتر و 24 مسئول فنی اهدا شد که امسال این رقم کاهش یافته و به 16 مسئول فنی و 16 صنعت غذایی برتر رسیده است.
صادقیان به غیرفعال بودن 300 واحد تولیدی محصولات غذایی در استان اشاره کرد و گفت: هماکنون نزدیک به یکهزار و 100 واحد تولیدی محصولات غذایی و فرآورده آرایشی و بهداشتی در اصفهان دارای مجوز هستند.
انتهای پیام/ح30