به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حمزه زمانی پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشنواره دانشآموزی غذای سالم در این شهرستان گفت: در این جشنواره بیش از 100 نمونه غذای محلی توسط دانشآموزان ارائه شده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی دانشآموزان با غذای محلی و سالم و شعار این جشنواره استفاده کمتر از روغن و نمک در مواد غذایی است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان عنبرآباد نیز در حاشیه این جشنواره گفت: غذاهای محلی خاصیت بیشتری دارند اما امروز از غذاهای فسفودی برای بچهها بیشتر استفاده میشود که بیماریهایی مانند دیابت و فشارخون را نیز برای آنها به دنبال دارد.
ارسلان اسکندری افزود: خانوادهها باید از پختن غذاهای تکراری در خانه پرهیز و از روغن و نمک کمتری نیز در غذاها استفاده کنند تا فرزندان آنها در آینده دچار بیماری نشوند.
انتهای پیام/80005/م20/ض1002