اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در هفته بسیج ملی تغذیه سالم اجرا می‌شود

اصلاح برنامه غذایی خانوارهای چهارمحال و بختیاری

کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با هفته بسیج ملی تغذیه سالم، وضعیت مصرف نمک و روغن در خانوارهای این استان بررسی می‌شود.

اصلاح برنامه غذایی خانوارهای چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، عنایت‌الله کلیج صبح امروز در جمع بهورزان این استان، اظهار کرد: با توجه به ضرورت اصلاح برنامه غذایی و کاهش مصرف نمک و روغن در برنامه غذایی خانوارها وضعیت مصرف نمک و روغن در خانوارهای این استان بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اهداف اجرایی این طرح، گفت: اصلاح برنامه غذایی، کاهش مصرف نمک و روغن و تاکید بر پیشگیری از فشار خون با مصرف کم نمک و مصرف غذاهای آب‌پز و بخارپز از مهم‌ترین اهداف این طرح محسوب می‎شود.

کلیج با بیان اینکه این طرح با همکاری مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت اجرا می‎شود، گفت: در این طرح یک پرسشنامه حاوی پنج سوال به صورت تصادفی بین مراجعین توزیع می‌شود.

کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: پس از کسب نتیجه طرح، منابع آموزشی لازم در راستای اصلاح فرهنگ غذایی مخاطبان در اختیار کارشناسان مراکز بهداشت و درمان سراسر استان قرار داده می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین آموزش‌های چهره به چهره برای آشنایی بیشتر مخاطبان با مضرات استفاده از نمک و روغن انجام می‌شود.

انتهای پیام/68001/ط20/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول