اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار قروه:

نان بی‌کیفیت از سبد غذایی شهروندان حذف می‌شود

فرماندار قروه گفت: با برخورد قاطعانه با نانوایان متخلفی که نان بی‌کیفیت پخت می‌کنند، این محصول از سبد غذایی شهروندان حذف می‌شود.‌

نان بی‌کیفیت از سبد غذایی شهروندان حذف می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، محمدرسول شیخی‌زاده در نشست شورای آرد و نان این شهرستان که ظهر امروز در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: بسیاری از مردم به کیفیت نان عرضه شده در نانوایی‌ها معترض هستند که با اجرایی شدن طرح نظارتی ویژه گندم و آرد، با این نانوایان برخورد قاطعانه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به آغاز اجرای این طرح از ابتدای آبان ماه امسال در قروه، تصریح کرد: از این پس نانوایانی که نان با کیفیت تولید کنند، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهند کرد و در عوض از سهمیه واحدهای خبازی بی‌کیفیت کاسته خواهد شد.

فرماندار قروه کیفیت پایین نان‌های حجیم در قروه را عامل اصلی عدم استقبال مردم از مصرف چنین نان‌هایی اعلام و اظهار داشت: باید در نحوه نظارت بر کیفیت نان‌های حجیم در شهرستان بازنگری اساسی به عمل آید.

شیخی‌زاده با بیان اینکه به رغم همه دقت نظری که در زمینه توزیع سهمیه آرد در شهرستان، باز هم تخلف‌هایی در این زمینه به چشم می‌خورد، خاطرنشان کرد: کنترل و نظارت بر شرکت‌های پخش و عاملین توزیع آرد در شهرستان تشدید خواهد شد.

وی با توصیه به بخشداران برای استفاده از ابزارهای تشویقی و تنبیهی در بخش‌ها و روستاها، برای ارتقای کیفیت نان، گفت: نانوایان منصف از سهمیه آرد بیشتری بهره‌مند شوند تا نسبت به ادامه کار خود ترغیب شوند.

این مسئول اضافه کرد: برای نظارت بیشتر بر عملکرد نانوایان در روستاها، دهیاران باید وارد عمل شده و از این واحدها بازرسی کنند.

به گفته فرماندار قروه، تعطیلی خودسرانه برخی واحدهای نانوایی در این شهرستان باید از سوی اتحادیه بررسی و لغو مجوز شوند.

شیخی‌زاده افزود: نانوایان شهری که خودسرانه اقدام به تعطیلی واحدهای خود کرده‌اند لغو مجوز و نانوایان روستایی نیز با اخذ تعهد مشغول به کار شوند.

وی یکی از ضرورت‌های آینده را سوق دادن مردم به سمت مصرف نان‌های صنعتی اعلام کرد و گفت: این امر موجب کاهش چشمگیر ضایعات نان خواهد شد که باید بسترهای لازم برای فراگیر کردن آن، از هم‌اکنون فراهم شود.

فرماندار قروه با تاکید بر تشدید نظارت‌های بهداشتی از نانوایی‌ها و کارخانه آرد شهرستان، اظهار داشت: آسیب‌های ناشی از عدم رعایت بهداشت نان، متوجه همه اقشار جامعه است و به همین دلیل باید نهایت دقت در این زمینه به عمل آید.

وی در پایان با اشاره به فعالیت 157 واحد نانوایی لواشی، 22 بربری و 29 سنگکی در این شهرستان، تصریح کرد: تعداد نانوایی‌های لواشی به حد کافی است و درخواست‌های جدید به سمت سنگکی سوق داده شود.

انتهای پیام/79009/ح40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول