به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، بهمن بنایی ظهر امروز در نشست کارگروه سلامت این استان، اظهار کرد: در حال حاضر افزون بر 450 واحد تولیدی و فرآوری مواد غذایی در استان فعالیت میکند.
وی از بازرسی از مراکز تولیدی و فرآوری مواد غذایی در استان خبر داد و گفت: در 9 ماهه امسال هشت مورد تخلف بهداشتی در زمینه استفاده از رنگهای غیرمجاز خوراکی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مشاهده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
بنایی ادامه داد: در بازرسیهای روزانه مرکز بهداشت استان هشت اکیپ دو نفره از بازرسان بهداشت محیط به صورت روزانه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و واحدهای صنفی تولیدی را به عهده دارند.
کارشناس بهداشت محیط گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: در این مدت برای یک واحد متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی اخطار تعطیلی صادر و یک واحد متخلف نیز پلمپ شده است.
وی افزود: در راستای طرح تشدید نظارتها طی 9 ماهه امسال بیش از 70 نمونه در زمینه مواد غذایی مشکوک و حاوی رنگهای غیرمجاز و یا دارای علائم فساد مورد بررسی قرار گرفته است.
انتهای پیام/68001/صا20/آ3004