به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، عباسعلی اسدی پیش از ظهر امروز در آیین برگزاری جشنواره غذاهای سالم در مدارس دشتستان گفت: دانشآموزان از حساسترین قشرها در جامعه هستند و توجه به سلامت آنها امری لازم است.
وی افزود: در چند سال اخیر شاهد برگزاری برنامههای مهمی برای تامین سلامت و تندرستی دانشآموزان در مدارس هستیم که این مهم با کیفیت مطلوبی تداوم دارد.
رئیس آموزش و پرورش دشتستان از اجرای جشنواره غذاهای سالم در 55 مدرسه دشتستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این جشنواره با همکاری مدیران مدارس در راستای تامین سلامت دانشآموزان اجرایی شده است.
اسدی تاکید کرد: اعتلای سطح تعلیم و تربیت در دستور کار قرار دارد و اگر میخواهیم دانشآموزانی خوشفکر و آیندهساز داشته باشیم باید نسبت به تامین سلامت آنها اهتمام ورزیم.
مدیر آموزشگاه رشد نیز عنوان کرد: این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم به جای فستفودها (غذاهای فوری) با شعار حداقل نمک و حداقل روغن به مناسبت هفته بسیج آموزش همگانی غذاهای سالم در این آموزشگاه برپا شده است.
محمد مددی با اشاره به افزایش مصرف غذاهای فوری در بین جوانان و خانوادهها افزود: غذاهای فوری مضرات زیادی از جمله چاقی، سکته، عوارض قلبی و ... برای مصرف کننده دارد.
وی گفت: در این جشنواره انواع غذاهای کمچرب و کمنمک سالم و مقوی شامل انواع رنگینک، نانهای محلی، کوفته، گمنه، ماهی، میرزاقاسمی، سالاد، آش و ... در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
انتهای پیام/2452/م20/ض1002