محمد اصغرزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فردوس اظهار کرد: با هدف سالمسازی و از بین بردن میکروبها و ویروسهای موجود در گوشت، دستگاه پیش سردکن در دو کشتارگاه فردوس و اسلامیه نصب و راهاندازی شد.
وی گفت: گوشت باید مدت 24 ساعت در پیش سردکن قرار گیرد و سالمسازی شود تا میکروبهای موجود در آن از بین برود و این کار تنها با قرار گرفتن گوشت در پیش سردکن امکانپذیر است.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس افزود: با توجه به اینکه بیماریهای مختلف از جمله تب کنگو از طریق گوشت قابل انتقال به انسان است باید با قرار گرفتن گوشت در پیش سردکن و اسیدی شدن گوشت، بیماریها و ویروسها را از بین برد و گوشت سالمی به مردم عرضه کرد.
اصغرزاده تصریح کرد: علاوه بر گوشت، دل و جگر هم مدت 24 ساعت در پیش سردکن نگهداری و پس از سالمسازی و لیبلگذاری وارد چرخه مصرف مردم میشود و این گوشت از هر نظر سالم و عاری از میکروب و ویروس است.
وی یادآور شد: با قرار گرفتن گوشت در پیش سردکن، گوشتی که به علت بیماری خوب خونگیری نشده، گوشت که دامی که زردی داشته و یا دامی که دچار مسمومیت بوده، پس از گذشت 24 ساعت با تغییر در رنگ ظاهری، بو و کیفیت گوشت مشخص میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت: در صورت مشاهده علائم گوشت ناسالم پس از 24 ساعت، گوشت در محل کشتارگاه معدوم و اجازه مصرف داده نمیشود.
معدومسازی 600 کیلوگرم گوشت ناسالم در فردوس
اصغرزاده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 600 کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف در محل کشتارگاه فردوس معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.
وی تصریح کرد: برای نخستینبار در تاریخ فردوس با همکاری امام جمعه، شهرداری، شورای اسلامی شهر، شبکه بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی هیئت مذهبی و موسسات خیریه ذبح دام نذری خود را در محل کشتارگاه انجام میدهند.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس یادآور شد: در عید قربان امسال تعداد 150 راس دام و در ایام ماه محرم نیز تعداد 200 راس دام در کشتارگاههای فردوس و اسلامیه به صورت رایگان ذبح و پس از سالمسازی و نگهداری در پیش سردکن تحویل هیئت و موسسات خیریه شده است.
اصغرزاده گفت: برای تجهیز کشتارگاههای فردوس و اسلامیه به پیش سردکن مبلغ 60 میلیون تومان هزینه شده که 30 میلیون تومان آن از سوی ستاد حوادث و 30 میلیون تومان نیز از سوی شهرداری فردوس تامین شده است.
انتهای پیام/69007/ق30/پو3002