به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان رضوی، جواد اعلمی اظهار کرد: دامپزشکی استان بر اساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همهجانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاههای دام است.
وی ادامه داد: طی هشت ماه گذشته کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 95 هزار کیلوگرم گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری کرده و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام دادهاند.
اعلمی، دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یاد شده یک میلیون و 43 هزار رأس دانست و یادآور شد: با وجود اینکه تنها سه کشتارگاه صنعتی در خراسان رضوی، گوشت حاصل از دیگر کشتارگاههای استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچگونه نگرانی از بابت مصرف فرآوردههای خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاهها وجود ندارد؛ امید میرود تا در آینده با سرمایهگذاری بخش خصوصی شاهد افزایش تعداد کشتارگاههای صنعتی دام و کاهش واحدهای سنتی در این حوزه در استان باشیم.
وی از همه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفنهای 7250025 و 7250035 (شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512 (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک ادارهکل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام/2202/ز/چ3000