حجتالله جعفری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نرماشیر اظهار داشت: از آن جا که گوشت مرغ با توجه به خواص غذایی مطلوب و با شرایط استاندارد تغذیهای بخش عمدهای از سبد کالای مصرفی خانوارها را بر عهده دارد از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: شبکه دامپزشکی به طور مرتب بر فعالیت مرغداریهای موجود نظارت میکند و شرایط بهداشتی نگهداری مرغ را زیر نظر دارد.
جعفری گفت: مرغداران برای جوجهریزی ملزم به دریافت مجوز از شبکه دامپزشکی هستند که برای دریافت آن باید واجد شرایط لازم از جمله داشتن کوره لاشهسوز یا چاه تلفات، امکانات مناسب برای جمعآوری، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت فاصله زمانی مناسب بین دو دوره جوجهریزی و همچنین رعایت مسائل امنیت زیستی باشند.
مدیر شبکه دامپزشکی نرماشیر تصریح کرد: مرغداران همچنین پس از اخذ گواهی حمل جوجه از کارخانه جوجهکشی باید در بدو ورود جوجه هماهنگی لازم را برای مراتب بعدی از جمله واکسیناسیون و درمان احتمالی با این شبکه به عمل آورند.
وی افزود: کارشناسان واحد نظارت این شبکه به صورت مستمر بر مراکز توزیع و عرضه گوشت مرغ در شهرستان نظارت میکنند به طوری که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 270 مورد بازدید و بیش از 80 کیلوگرم فرآوردههای غیر بهداشتی ضبط و جمعآوری شده است.
جعفری خاطر نشان کرد: در حال حاضر پنج واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 110 هزار قطعه در شهرستان نرماشیر فعالیت دارند.
وی از شهروندان درخواست کرد در هنگام خرید این فرآورده حتما به تاریخ تولید و انقضای محصول و تاییدیه بهداشتی محصول از نهادهای ذیربط و کیفیت ظاهری آن دقت کنند و در صورت برخورد با موارد مشکوک با شبکه دامپزشکی هماهنگی لازم را به عمل آورند.
انتهای پیام/80026/ق20/د1000