مهرداد پاریان زیتونی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار کرد: همزمان با پایان فصل گرما و آغاز پیک دوم بیماری التور تشدید نظارت بر کارخانههای یخسازی آغاز شد.
وی افزود: التور یکی از بیماریهای اسهالی است که گاه بهصورت حاد ظاهر میشود و عامل آن میکروب وبا است.
رئیس مرکز بهداشت خرمشهر ادامه داد: علائم بیماری میتواند بهصورت اسهال خفیف باشد و یا اصلا علامتی نداشته که گاهی به صورت اسهال شـدیـد هـمـراه یـا بـدون استفراغ بروز کرده و گاهی نمای آب برنج، بدون تب و بدون زور و پیچ است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت خرمشهر تصریح کرد: در راستای آموزش به پادگانها و مراکز نظامی کلاسهای آموزشی در پادگان دژ خرمشهر در خصوص اهمیت بیماری و راههای پیشگیری نیز جلساتی برگزار شد.
وی در خصوص پیشگیری و درمان این بیماری خاطرنشان کرد: بهترین راه پیشگیری رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، شستوشوی دستها با آب و صابون بعد از اجابت مزاج و قبل از تهیه و خوردن غذا، استفاده از آب آشامیدنی سالم (جوشانیدن و یا ضد عفونی کردن با کلر)، مصرف نکردن یخهای قالبی که بصورت غیر بهداشتی تهیه، توزیع و عرضه می شود، عدم مصرف انواع خوراکی های خام از دستفروشان، ضد عفونی کردن سبزیجات و میوهجات با پرکلرین است.
زیتونی در پایان گفت: درصورت ابتلا به این بیماری با جبران آب از دست رفته بدن، خوردن آب زیاد، سوپ، چای،و محلول ORS نیز میتوان اثرات سوء آن را کاهش داد.
انتهای پیام/72008/ر20